Elden Ring'i oynayamamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emile A239
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 711
Size hitap etmiyordur. İnsan yapabildiği şeyi sever, en azından ben genellikle yapabildiğim şeyleri severim.

Yaptığın ilk ve en büyük hata rehber seyretmek olmuş. Keşif; Elden Ring'in çok önemli bir parçası ve sen gideceğin yerleri internetten bakarak o keşif hissiyatını öldürmüşsün. O mekanları kendin keşfedince asıl keyfi çıkıyor, çünkü o keşif senin başarın oluyor, video sahibinin değil. Oyundaki mekanları kendin keşfetmen gerek, sağı solu gez. Oyun çok dolu olduğu için gittiğin her yerde mutlaka bir içerik bulacaksın zaten. Bulduğun her içeriğin karakterine devasa artılar kazandırması gerekmiyor ancak öyle ya da böyle gelişiyorsun, istatistiksel olarak olmasa bile kendin gelişiyorsun, oyunun mekaniklerine daha hakim hale gelmeye başlıyorsun.

Elden Ring zor bir oyun değil, en azından oyunun son haritasına kadar zor değil. Oyunu nasıl oynadın bilmiyorum o yüzden kesin yargı da koymak istemiyorum ancak oyun başındaki atlı abiye dalmayı düşündüysen o yüzden zor gelmiş olabilir. Oyun erkenden onu kesmeni istemiyor çünkü, git kasıl gel öyle çık karşısına istiyor. Oyun boyunca bu pattern'i sık sık yaşayacaksın, gördüğün bir düşman kesmek için çok zor geliyorsa çözüm basit, kesme; git keşif yap daha fazla güçlen öyle dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…