Önerilerek açığım ilk yazıcım olacak figür basmak için alıyorum.
Yazıcı için tam bütçem bu. Elegoo Saturn 4 Ultra 12 K 3D Yazıcı Fiyatları ve Özellikleri
Yıkama ve kürleme makinesi olarak bunu düşünüyorum. https://www.hepsiburada.com/elegoo-...ikama-ve-kurleme-cihazi-v2-0-p-HBCV00005US79P
Amacınız figür ise reçine yazıcı baskı kalitesi açısından daha iyi sonuç verir. Tek sıkıntısı baskı bittikten sonraki sertleştirme ve temizlik işlemleri süreyi uzatıyor.

Bu cihazı almalı mıyım yoksa önerin var mı?
Bunun gibi bir cihazın yüzey kalitesi daha iyidir. Ancak baskı alması ve sonraki aşamaları biraz uğraştırıcı.
İsterseniz reçine yazıcılar ile daha derin bir araştırma yapıp tercihinizi öyle yapın.
Sizin attığınız filamentli yazıcılar daha kolay baskı verir ama kalitesi daha düşük olur ve katmanlar arası çizgiler belirgin olur.

Bunun gibi bir cihazın yüzey kalitesi daha iyidir. Ancak baskı alması ve sonraki aşamaları biraz uğraştırıcı.
İsterseniz reçine yazıcılar ile daha derin bir araştırma yapıp tercihinizi öyle yapın.
Sizin attığınız filamentli yazıcılar daha kolay baskı verir ama kalitesi daha düşük olur ve katmanlar arası çizgiler belirgin olur.
Benim attığım reçine'li bir yazıcı. Hava temizleme sistemi olan bir cihaz araştırıyorum şu an