Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lathspell64

Çalışkan
Merhaba,

Bir elektrik kesintisi sonrası sistemi tekrar açtığımda bu hatayla karşılaşıyorum. Sebebini bilmiyorum; bahsi geçen uygulamanın ne olduğunu dahi bilmiyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan sosyal üyelerden destek rica ediyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler, iyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• resim_2025-08-01_160805018.webp
    resim_2025-08-01_160805018.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 63
Çözüm
A4Tech Bloody marka kulaklığınız mı var? Onun sürücüsüne benziyor. Kaldırıp tekrar kurmayı dener misiniz?
Bu hata çoğu zaman anakart üreticilerinin yazılımlarıyla alakalı oluyor. Sisteminizde; ASUS Armoury Crate, MSI Center, ASRock Polychrome, MSI Dragon Center, ASUS Armoury Crate vb. tarzında bir sistem uygulaması var ise denetim masasından kaldırın ve tekrar kurun.

Bu hata çoğu zaman anakart üreticilerinin yazılımlarıyla alakalı oluyor. Sisteminizde; ASUS Armoury Crate, MSI Center, ASRock polychrome, MSI Dragon Center, ASUS Armoury Crate vb. tarzında bir sistem uygulaması var ise Denetim Masası'ndan kaldırın ve tekrar kurun.

ASUS anakart sahibiyim. Bahsettiğiniz programlardan yalnızca Armoury Crate sistemimde yüklüydü. Ancak sistemi ilk aldığımda sorun çıkardığı için kaldırmıştım. Diğer uygulamalar sistemimde yok. Sanıyorum diğer bir arkadaşın bahsettiği uygulama ile alakalı olabilir. A4Tech kulaklık kullanıyorum, tonemaker isimli bir programı var fakat program sorunsuz açılıyor. Yine de kaldırıp tekrar deneyeceğim.

A4Tech Bloody marka kulaklığınız mı var? Onun sürücüsüne benziyor. Kaldırıp tekrar kurmayı dener misiniz?

Sizin de söylediğiniz gibi Bloody kulaklık kullanıyorum umarım sorunun kaynağı budur kaldırıp sorun düzelirse tekrar bilgi vereceğim teşekkürler.

Düzeltme: Sorun dex isimli arkadaşımın söylediği uygulama kaynaklıymış bu uygulamayı kaldırdığımda sistemi resetlediğimde hata ortadan kalktı teşekkür ederim desteğiniz için.

Son düzenleme: