Çözüldü Elektrik kesintisinden sonra bağlantı sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neixtro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 517
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bir hafta önce apartmanda aniden elektrikler kesildi ve 15 dk. sonra geri geldi. Bugünden sonra nedense bazı internet sitelerine girmeye çalışırken sürekli zaman aşımına uğruyorum. Steam'den oyun indiriyorum, YouTube'dan ve Twitch'ten video izliyorum vs. bunlarda bir sıkıntı yok. Az önce de arkadaşlarla LoL oynayalım dedik. Client açıldı fakat ana sayfada internet yok gözüküyordu. Her neyse, arkadaşlarımın grubuna girdim ve oyuna girdik. Bu sırada ara sıra internetim gitmiş gibi arkadaşlarımın yazıları falan geç geliyordu. Şampiyonlarımızı seçtik, maç başlayacak fakat yükleme ekranına girmeye çalıştığım zaman internet yok deyip hata veriyordu. CMD'den ipconfig/flushdns gibi kodları yazdım fakat düzelmedi. Sonra ethernetle bağlandığım router cihazını kapatıp açtım, düzelmedi. En sonunda modeme restart attım fakat gene düzelmedi. Bunu nasıl çözebilirim? (Evet, Türk Telekom kullanıyorum.)

Çözüm
Hocam DNS adresini 1.1.1.1 - 1.0.0.1 olarak değiştirip deneyebilir misin? Dün gece aynı sorunu yaşadım DNS adresini bu şekilde değiştirerek sorunu çözdüm. Ayrıca dün Riot'la alakalı ekstra bir sorun vardı galiba, Valorant'ta İstanbul sunucusu falan gözükmüyordu bende. Şu an düzgün ama.

DNS adresi girip dener misiniz?

Wi-Fi üzerinden de aynı sorun devam ediyor mu? Hocam olmadı müşteri hizmetlerini arayın dB değerlerine baksınlar.

Hocam DNS adresini 1.1.1.1 - 1.0.0.1 olarak değiştirip deneyebilir misin? Dün gece aynı sorunu yaşadım DNS adresini bu şekilde değiştirerek sorunu çözdüm. Ayrıca dün Riot'la alakalı ekstra bir sorun vardı galiba, Valorant'ta İstanbul sunucusu falan gözükmüyordu bende. Şu an düzgün ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Eyvallah aga düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…