shaanti

Çalışkan
Merhaba. Hopper DSL kullanıcısıyım. Modemi 3 ay önce satın aldım. Aldığım günden itibaren bilgisayar üzerinden internete bağlanma sorunu yaşıyorum. Örneğin PC’de tarayıcıdan YouTube'a giriş yapabiliyorken Faceit.com sayfasına giriş yapamıyorum. 192.168.1.1 modem arayüzüne giriş yapamıyorum. Wi-Fi'de bu sorunların hiçbiri yok.

Modemi 3 kez fabrika ayarlarına sıfırladım. Yazılım güncellemesini yaptım. Her gün veya 4-5 günde bir bu sorun oluyor. Çözümü ise modemi bazen 1 kez bazen de 3-4 kez yeniden başlatmam gerekiyor.

Keenetic Türkiye destek mail adresine sorunumu ilettim. Servis talebim olduğunu söyledim. Sizinlede paylaşmak istedim. Gelişmeleri ileteceğim.

IMG_0504.webp

IMG_0502.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Hopper DSL kullanıcısıyım. Modemi 3 ay önce satın aldım. Aldığım günden itibaren bilgisayar üzerinden internete bağlanma sorunu yaşıyorum. Örneğin PC'de tarayıcıdan YouTube'a giriş yapabiliyorken Faceit.com sayfasına giriş yapamıyorum. 192.168.1.1 modem arayüzüne giriş yapamıyorum. Wi-Fi'de bu sorunların hiçbiri yok.

Modemi 3 kez fabrika ayarlarına sıfırladım. Yazılım güncellemesini yaptım. Her gün veya 4-5 günde bir bu sorun oluyor. Çözümü ise modemi bazen 1 kez bazen de 3-4 kez yeniden başlatmam gerekiyor.

Keenetic Türkiye destek mail adresine sorunumu ilettim. Servis talebim olduğunu söyledim. Sizinlede paylaşmak istedim. Gelişmeleri ileteceğim.

Eki Görüntüle 189294

Eki Görüntüle 189295

Garip bir sorun hocam. Ben de pek anlamam ama VPN ile veya DNS degistirerek girmeyi deneyin bence. Ben olsam ilk DNS'i denerdim cunku bildigim kadariyla internet hizini ve pingini dusurmuyor ama VPN dusuruyor diye biliyorum.

Garip bir sorun hocam. Ben de pek anlamam ama VPN ile veya DNS degistirerek girmeyi deneyin bence. Ben olsam ilk DNS'i denerdim cunku bildigim kadariyla internet hizini ve pingini dusurmuyor ama VPN dusuruyor diye biliyorum.
Ama bu çözüm değil maalesef. Donanımsal olarak bi arıza var sanırım.

Servis ile görüştüm. Aynı sorunu birdaha yaptığında bizi arayın, uzaktan bağlantı ile sorunu tespit etmeye çalışalım dediler.

Son düzenleme: