Skyline R34 38

Uzman
İyi sosyaliler. 20 dakika önce elektrikler gitti ve ben gittiği esnada oyun oynuyordum. Daha önce 2-3 kere daha bu durum olmuştu ama bir sorun olmamıştı. Şimdi ise fişe taktığımda ilk başta açılan ASUS yazısı vs. geliyor ama laptop'tan monitöre görüntü gitmiyor. Arada "HDMI 2 no signal" yazıyor. Ne yapmalıyım?

Garantiye göndermeden önce dilerseniz farklı bir HDMI kablosu ile deneyebilirsiniz. Belki HDMI kablosu bozulmuş olabilir. Onun dışında aklıma başka bir şey gelmiyor, farklı bir kablo denedikten sonra baktınız gene görüntü gelmiyor o zaman garantiye gönderebilirsiniz. İşinizi sağlama alın. HDMI kablosunu denedikten sonra baktınız görüntü geldi; o zaman kablodandır muakkak.
Hocam sorun kabloda gibi değil çünkü herşey eskisi gibi sadece görüntü gelmiyor başka anormal bişey yok.

Hocam sorun kabloda gibi değil çünkü herşey eskisi gibi sadece görüntü gelmiyor başka anormal bişey yok.
Hocam “gibi” veya tahmin üzerinden ilerleyip cihazı neden direkt garantiye gönderiyorsunuz? Cihaz minimum 30 gün garantide kalacak. Oysa önce yeni bir kablo alıp hızlıca denemek çok daha mantıklı olur ve gereksiz zaman kaybının önüne geçer.

Hocam “gibi” veya tahmin üzerinden ilerleyip cihazı neden direkt garantiye gönderiyorsunuz? Cihaz minimum 30 gün garantide kalacak. Oysa önce yeni bir kablo alıp hızlıca denemek çok daha mantıklı olur ve gereksiz zaman kaybının önüne geçer.
Bilmediğimde soruyorum niye kızıyorsun?

Hocam sorun kabloda gibi değil çünkü her şey eskisi gibi sadece görüntü gelmiyor başka anormal bir şey yok.

Hocam sorunun kabloda olduğuna veya olmadığına karar veremezsiniz. Sonuç olarak bunlar hemen bozulabilecek şeyler. Biz size yardımcı olmaya çalışıyoruz fevri davranmanıza gerek yok. Alın, bakın baktınız gene gelmedi garantiye o zaman gönderirsiniz. Direkt olarak garantiye göndermek uygun olmaz.