Detaylar
Kim cevapladı?Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
İki tür var biri titreşimli diğeri de döner başlık. Titreşimlide kendiniz fırçalamanız gerekiyor çünkü sadece bir titreşim var. Döner başlıkta da kendiniz fırçalamanız gerekiyor fakat hareketleriniz daha yavaş olmalı. Bir heves uğruna aldık zamanında fakat klasil diş fırçasının yerini tutmuyor. Hafif bastırsan kırılacak hissiyatı veriyor.
Thanos
Üstün
Manuel ile aralarında pek fark yok mu?İki tür var biri titreşimli diğeri de döner başlık. Titreşimlide kendiniz fırçalamanız gerekiyor çünkü sadece bir titreşim var. Döner başlıkta da kendiniz fırçalamanız gerekiyor fakat hareketleriniz daha yavaş olmalı. Bir heves uğruna aldık zamanında fakat klasil diş fırçasının yerini tutmuyor. Hafif bastırsan kırılacak hissiyatı veriyor.
Smmmhunter
Üstün
Her dişinizin üzerinde hafif yuvarlaklar çizerek kullanıyorsunuz bunu. Tek farkı bu.
Bastırmana, elini sürekli hareket ettirmene gerek yok. Tek yaptığın şey dişlerinin üzerinde gezdirmek. Çok büyük kolaylık, bazen yanıma almayı unutup zorunluluktan normal fırça kullanıyorum değeri daha büyük anlaşılıyor. 0 efor, 0 el ağrısı.
Thanos
Üstün
Bu gayet açıklayıcı oldu, pazartesi sipariş veririm.Bastırmana, elini sürekli hareket ettirmene gerek yok. Tek yaptığın şey dişlerinin üzerinde gezdirmek. Çok büyük kolaylık, bazen yanıma almayı unutup zorunluluktan normal fırça kullanıyorum değeri daha büyük anlaşılıyor. 0 efor, 0 el ağrısı.
Uygun fiyatlı var mı önerebileceğiniz?Bastırmana, elini sürekli hareket ettirmene gerek yok. Tek yaptığın şey dişlerinin üzerinde gezdirmek. Çok büyük kolaylık, bazen yanıma almayı unutup zorunluluktan normal fırça kullanıyorum değeri daha büyük anlaşılıyor. 0 efor, 0 el ağrısı.
Thanos
Üstün
Bunun için farklı konu açsanız daha iyi olur.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-