Abi paran yetiyorsa bundan bir tane alabilirsin. Mantı yapılır, tavuk haşlanır, patates haşlanır, pilav pişirilir, yumurta kaynatılır. Temizliği kolay ve yangın çıkarma riski yok. Normalde Sinbo'ya güvenilmez ama bu iyi bir ürün.

Yurt KYK ise haşurt diye elinden alabilirler bilgin olsun. Bence o tür işlere gireceğine Yayla'nın hazır yemeklerinden alabilirsin.
İnanılmaz bir hacim kaybım var, 83 kilo gibiydim 1, 1 buçuk sene önce şu an 73 kiloyum. Sınav, KYK, stres beni çok yıprattı.

Temiz şekilde beslenebilmem için pirinç ve pirinçten türemiş şeyler yemem gerekiyor. Bunun için de çeşitli aletler kullanmam lazım ki yakalarlarsa yakalasınlar. Yurtta tanıdığım bodyciler full teçhizatlı. Yapacak bir şey yok.

Abi paran yetiyorsa bundan bir tane alabilirsin. Mantı yapılır, tavuk haşlanır, patates haşlanır, pilav pişirilir, yumurta kaynatılır. Temizliği kolay ve yangın çıkarma riski yok. Normalde Sinbo'ya güvenilmez ama bu iyi bir ürün.
Bunu da çok öneren oldu, sanırım bunu alacağım.

Kumtel KH/LX 7010/7011 1500W Tek Göz Elektrikli Ocak bekarken kullanıp memnun kalmıştım.
Yorumlarda yurtta kalan bir üniversite öğrencisinin de görselli yorumu var ona da göz atabilirsin.
Şunu Kyk'da kullanmıştım herhangi bir sorun çıkarmamıştı şalter attırmak gibi. Bu Sinbo olan tencereyi de kullandım ancak temizliği ve yıkaması zor oluyor. Ocakta bildiğin tencere tava kullanmak daha rahat.

Sırf tavuk pilav içinse Sinbo iş görür ancak yemek yaparım falan diyorsan bu Kumtel ocaklar daha mantıklı.

İnanılmaz bir hacim kaybım var, 83 kilo gibiydim 1, 1 buçuk sene önce şu an 73 kiloyum. Sınav, KYK, stres beni çok yıprattı.

Temiz şekilde beslenebilmem için pirinç ve pirinçten türemiş şeyler yemem gerekiyor. Bunun için de çeşitli aletler kullanmam lazım ki yakalarlarsa yakalasınlar. Yurtta tanıdığım bodyciler full teçhizatlı. Yapacak bir şey yok.

Bunu da çok öneren oldu, sanırım bunu alacağım.
Arkadaşımda var bu alet merak ettiğin bir şey varsa soruyum hocam.