Staj maaşımla elektrikli scooter almayı planlıyorum. Sizce alınır mı? İş ve ev arasında kullanmayı düşünüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Siyu
Yetkin
Mantıken mantıklı fakat Türkiye'de değil, millet sanki inatla çekilmiyor ve önüne geçiyor gibi hissettiriyor. Bisiklet yoluna dahi dayılar masa çekmiş oturmuş çay içiyor.Staj maaşımla elektrikli scooter almayı planlıyorum. Sizce alınır mı? İş ve ev arasında kullanmayı düşünüyorum.
- Makaleler
- 6
Ev ve iş arası çok uzak değilse mantıklı. Burada normal bisiklet tercih edebilirsin. Daha sağlıklı olur bence.
Ev ve iş arası uzaksa bu konuda bütçe çok önemli. Eğer kısaysa ortalama bir bütçeyle ortalama bir elektrikli scooter işinizi görecektir. Ayrıyeten carşı gibi yerlere gitmek içinde kullanabilirsiniz. Sadece sürmek için, hobi için kullananlar var. Kesinlikle alınır.
Ancak sağlık açısından normal bir bisiklette düşünebilirsin. Spor olur.
Gerekli ekipmanları kullanırsam pek bir şey olacağını sanmıyorum.Alınır da çok riskli. İstanbul'dasın zaten. Ben de almayı düşünüyordum ama kaza yapınca çok kötü yaralanıyorsun.
Şişli-Fatih arası, bence fazla uzak bir mesafe değil.Ev ve iş arası uzaksa bu konuda bütçe çok önemli. Eğer kısaysa ortalama bir bütçeyle ortalama bir elektrikli scooter işinizi görecektir. Ayrıyeten çarşı gibi yerlere gitmek içinde kullanabilirsiniz. Sadece sürmek için, hobi için kullananlar var. Kesinlikle alınır.
Bisikletim var lakin pek sevmiyorum.Ev ve iş arası çok uzak değilse mantıklı. Burada normal bisiklet tercih edebilirsin. Daha sağlıklı olur bence.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Staj maaşımla elektrikli scooter almayı planlıyorum. Sizce alınır mı? İş ve ev arasında kullanmayı düşünüyorum.
Tabii ki alinir hocam, ben 2 sene once Xiaomi 1S scooter almistim hep taksi ile gidiyordum. 2 senede 7000 kilometre kullandim toplamda ve hala kullanmaya devam ediyorum. Benim aldigim o zamanin bile ucuz scooteri idi siz biraz daha iyisini alirsaniz cok rahat yillarca goturur inanilmaz bir rahatlik.