Süper olmuş öncelikle bana göre.
Sonlara doğru retro hissettirdi bayağı :)
Ellerine sağlık kardeşim.

Hayalim bir gün çalıp bestelemek. Umarım yaparım :)

Süper olmuş öncelikle bana göre.
Sonlara doğru retro hissettirdi bayağı :)
Ellerine sağlık kardeşim.

Hayalim bir gün çalıp bestelemek. Umarım yaparım :)
Teşekkür ederim. Ben de çok uzun bir süredir her gün saatlerce deniyorum bir şeyler yapmayı, daha iyi olmayı. Bir süre sonra ipin ucunu bırakmayınca işi kavradığını fark ediyorsun yavaş yavaş.

Teşekkür ederim. Ben de çok uzun bir süredir her gün saatlerce deniyorum bir şeyler yapmayı, daha iyi olmayı. Bir süre sonra ipin ucunu bırakmayınca işi kavradığını fark ediyorsun yavaş yavaş.

Gitara yavaş yavaşta olsa kafayı vermeye başladım ben de hocam. Eğer iyice kafayı verip cidden "bu işi yapmaya gönlüm var ben kotaracağım bu işi, bırakmak yok saatlerce gitarla haşır neşir oluyorum" dersem müjde konusu da açacağım buraya :)

Gitara yavaş yavaşta olsa kafayı vermeye başladım ben de hocam. Eğer iyice kafayı verip cidden "bu işi yapmaya gönlüm var ben kotaracağım bu işi, bırakmak yok saatlerce gitarla haşır neşir oluyorum" dersem müjde konusu da açacağım buraya :)
Merakla bekliyorum, ilk dinleyicilerinizden olmak isterim. Desteğim sizinle.

Beğendim gerçekten, hoşuma gitti. Ben de elektro gitar çalmayı çok istiyorum da maliyeti çok yüksek ya, o yüzden hiç o işe girişmek istemiyorum bir yandan.
Ben bestecilikle ilgileniyorum, yani dijital ortamda üretiyorum bunları. FL Studio gibi programlar sayesinde siz de yapabilirsiniz lakin amacınız gerçek bir gitar üzerinde ustalaşmaksa o konuda haklısınız fiyatlar çok uçuk.