Bak gerçekten ağzımı bozacağım şimdi, ben nerede öyle bir şey dedim kardeşim benim, bana bir desene. Ben o dediğim "sigara daha yararlı" lafının açıklamasını tam olarak bu şekilde yaptım: "ben orada sigara güzelleştirmesi de yapmadım sadece biraz daha mizahi bir şekilde cevaplandırdım" ayrıca sizin amacınız gençleri elektronik sigaraya başlatmak mı? Ben çözemedim. 14-16 yaşlarında çocuklar açsa bu konuyu ve sizin dediklerinizi okusa elektronik sigaranın çok zararlı olmadığını düşünüp içmeye başlayacaklar, bir de gençlerin hevesini mi kırayım diyorsunuz, evet kır kardeşim kır! Ayrıca elektronik sigaranın üretilme amacı 19xx yıllarında bazı ilaçları vaporize (buharlaştırma) yoluyla kullanmaktır, sonradan nikotin eklenip bu amaca sapmıştır ardından da kapitalist şirketler ve onların beslediği sözde doktorlar tarafından "sigarayı bırakma yöntemi" olarak pazarlanmıştır; bilgi vermeye çalışıyorsunuz onu da beceremiyorsunuz. D
Sizin kendi düşünceniz/savunmanız kendinize kalsın çünkü gerçekten insanlara ve özellikle gençlere çok kötü örnek oluyorsunuz. Hele o puff dediğiniz efektör bombası böbreklerinizi iflasa kadar götürecek kimyasallar içeriyor ve siz hala övmeye çalışıyorsunuz, kaç para aldınız acaba? Sözümü de hiçbir tütün ürünün yanından bile geçmeyin ve bu arkadaş gibi trollere, size kötü alışkanlıkları öven insanlarla muhatap olmayın diyerek bitiyorum.