Elektronik sigara içen var mı?

Devam biz böyle mutluyuz arkadaş.

Evet. Öyle. Yediğin o cips çikolatada ne kadar aroma verici katkı maddesi trans yağ olduğunu içindekilerden bakabilirsin.
Hocam bu dediğinizi kilo almaya müsait insanlar anlar ki zaten onlarda Cips'ten uzak durur. Madem likitlerin puffların içinde maddelerde zararlı içerikler var o zaman kimse hiçbir şey içmesin yemesin olur mu öyle şey. Aç yaşasın millet o zaman.

Hocam demek istediğim şey yedikleri o şeylerde zararlı. Sanki dünyada tek zararlı şey sigara gibi.

İfadeler: 995
Tabe la günde 5 ml likit içiyom da çaktırmıyom (!)
"Tamam hocam ben hatalıyım, sigarayı çöpe attım ve her aromadan Vozol, smok IPX 80 ve 1 litre nikotinsiz likit aldım. Vay be şimdiden arınmış hissediyorum." Ayrıca önce ki sayfa da elektronik sigara filan kullandığınızı söylüyorsunuz ama ne hikmetse sigara daha yararlı gibi bir yorum yapmışsınız bence siz trolluyorsunuz gibi geldi madem elektronik sigara puff zararlı sigarayı neden güzelleştirdiniz? Neyse konu böyle uzar gider arkadaşın konusu kapanmasın diye çekileceğim Konu'dan herkese iyi akşamlar.

Neyse konu böyle uzar gider arkadaşın konusu kapanmasın diye çekileceğim Konu'dan herkese iyi akşamlar.

Hakaretler havada uçuşmuyor burada tartışma yapıyoruz ki zaten tartışma konu ile alakalı. Elektronik sigara hakkında. Kapanacağını sanmıyorum.

İfadeler: 995
Hakaretler havada uçuşmuyor burada tartışma yapıyoruz ki zaten tartışma konu ile alakalı. Elektronik sigara hakkında. Kapanacağını sanmıyorum.
Ülkemizde tonca zararlı şeyler var. Yetişkinler'de dahil bilmeden yiyor içiyor ya da biliyor fakat mecburen yiyor mesela örnek olarak çilekli çikolata çilek oranı %3 filan fakat glikoz o bu doldurmuşlar basmışlar şurupları tatlandırıcıları yurt dışına çık çilek oranı %10 glikoz ve şurup filan bulamazsın bulsan bile %0.5 gibi Rakamlar'da bulursun Türkiye'de hayat pahalı diye azaltıyorlar çilek aromalarını filan ki zarar etmesinler diye. Buna benzer birçok ürün var et salam sosis gibi. Eee yemeyelim içinde zararlı aromalar var diye. Olur mu öyle şey? Ayrıca puff ve elektronik Sigara'da zarar azdır. Çünkü sigarayı bırakmaya çalışanlar içiyor ve bırakıyorda bırakan birçok kişi vardır bu aletler sayesinde fakat arkadaş sanki ben havalı anlatmışım gençleri özendirmişim ya da trolluk yapmışım sanki suçlaması ima etmesi hoş değil hocam Sizin'de konunuz kapanmasın diye hassas davranmaya çalışıyorum sizi severim bilirsiniz. Fakat arkadaşa anlatamıyorum ki sanki ben özendiriyorum gençlere tecrübe mi aktarıyorum.

madem elektronik sigara puff zararlı sigarayı neden güzelleştirdiniz?
Evet ben elektronik sigara ve puff kullandım ve sigaradan daha beter olduğunu deneyimledim. Ben orada sigara güzelleştirmesi de yapmadım sadece biraz daha mizahi bir şekilde cevaplandırdım. Ben likitli ürünler yerine geleneksel tütün içmenin böbrekler ve karaciğer için çok daha iyi olduğunu savunuyorum. Elektronik sigara daha iyi diyen sağlıkçıların alayının da kapitalizmin köleleri olduğunu savunuyorum. Elektronik sigara ile sigarayı bırakmanın tek yönteminin de nikotinsiz likit ile ciğere çekmeden ağız alışkanlığının giderilerek bırakılması olduğunu düşünüyorum ancak ona da o kadar para vereceğine yurt dışında satılan "aromalı hava" çubuklarından veya benzer ürünlerden kullanılmasının veya adam gibi bir şeye ihtiyaç duymadan bırakmanın çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Siz de bir zararı yok diyorsunuz, sonra da bana troll diyorsunuz. Diyecek sözüm yok size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…