Nasıl tadı? Bende yarın canım cicim arkadaşımdan beleş puff alacağım. Kivi aromalı.
Hocam benim hoşuma gidiyor, bundan önceki puff'ımda watermelon bubble gum aromalı idi. Ha siz seversiniz sevmezsiniz bilemem.
Nasıl tadı? Bende yarın canım cicim arkadaşımdan beleş puff alacağım. Kivi aromalı.
Günde ortalama kaç çekim içiyorsunuz?Hocam benim hoşuma gidiyor, bundan önceki puff'ımda watermelon bubble gum aromalı idi. Ha siz seversiniz sevmezsiniz bilemem.
Hocam inan olsun saymadım likitim %30 kaldı 2 hafta oldu alalı.
Hocam inan olsun saymadım likitim %30 kaldı 2 hafta oldu alalı.
Hocam benim hoşuma gidiyor, bundan önceki puff'ımda watermelon bubble gum aromalı idi. Ha siz seversiniz sevmezsiniz bilemem.
Puff önermem çekim süresi var hemen bittiğini düşün tekrardan 700 800 TL baymaya gerek yok paranızı böyle şeylere verip çok çabuk bitirmeyin. Alın elektronik sigara şarj ede ede ömür boyu için likitle.
Evde bitane %100 olan var bu bittimi onu açacağım, oda aynı aromalı ben 600₺'ye alıyorum hocam hakkatende 2 haftalık alet için 600₺ çok.Çok pahalı hocam ya 600 700 TLben 1000 çekimi maksimum 2 günde bitiririm.
Puff önermem çekim süresi var hemen bittiğini düşün tekrardan 700 800 TL baymaya gerek yok paranızı böyle şeylere verip çok çabuk bitirmeyin. Alın elektronik sigara şarj ede ede ömür boyu için likitle.
Evde bir tane %100 olan var bu bitti mi? Onu açacağım, oda aynı aromalı ben 600₺'ye alıyorum hocam hakkatende 2 haftalık alet için 600₺ çok.
Sizce hocam?