Detaylar
Kim cevapladı?Klon bir Uno var, erkek kardesim kullaniyor.Benim elimde Arduino Uno R3 klon ve Arduino Leonardo klon bulunuyor. Sizin elinizde hangi geliştirme kartları var?
HDDKullanıyorum 64
Üstün
Arduino Uno (orijinal) X1.
Arduino Uno (klon) X3. (1 tanesi güç entegresinden bozuk)
Arduino mega (klon) X1.
Arduino Leonardo (klon) X1.
NodeMCU (ESP8266) X2.
Klon unolardan 2 tanesini okul atölyesindeki proje için okula götürüyorum. Okulda da 1 adet ESP 32 bulunuyor, onun dışında Node mcu kartları IoT projeleri için kullanıyorum. Leonardo kartı ile buttonbox denemeleri yapıyorum onun dışında geriye kalan kartlar yatıyor şu anda.
Arduino Uno (klon) X3. (1 tanesi güç entegresinden bozuk)
Arduino mega (klon) X1.
Arduino Leonardo (klon) X1.
NodeMCU (ESP8266) X2.
Klon unolardan 2 tanesini okul atölyesindeki proje için okula götürüyorum. Okulda da 1 adet ESP 32 bulunuyor, onun dışında Node mcu kartları IoT projeleri için kullanıyorum. Leonardo kartı ile buttonbox denemeleri yapıyorum onun dışında geriye kalan kartlar yatıyor şu anda.
Saruman Paşa
Uzman
Bir Rpi istiyorum ama emin olamadım. 8 gb ramin işimi tam anlamı ile göreceğinden emin olsam hemen alırım.Benim elimde Arduino Uno R3 klon ve Arduino Leonardo klon bulunuyor. Sizin elinizde hangi geliştirme kartları var?
HDDKullanıyorum 64
Üstün
Bir rpi istiyorum ama emin olamadım. 8 GB RAM'in işimi tam anlamı ile göreceğinden emin olsam hemen alırım.
Çoğu iş için yeterli aslında deneyimlediğim kadarıyla çok verimli şekilde kaynak kullanıyor kart.
Saruman Paşa
Uzman
Aslında ev için dns sunucusu, kodi sunucusu ve ufak tefek bunun gibi şeyler + MC sunucusunu aynı anda açabilecek olsa alırım.Çoğu iş için yeterli aslında deneyimlediğim kadarıyla çok verimli şekilde kaynak kullanıyor kart.
HDDKullanıyorum 64
Üstün
Aslında ev için DNS sunucusu, kodi sunucusu ve ufak tefek bunun gibi şeyler + MC sunucusunu aynı anda açabilecek olsa alırım.
Hepsi aynı anda zor duruyor.
Saruman Paşa
Uzman
Aslında MC sunucusundan feragat edebilirim. Onu masaüstü pcden de açarım. Aslında alabilirim bir RPI ama biraz daha bekleyeceğim ben.
nicloasjd12
Uzman
Birinin Bootloader'i bozuk 2 tane Arduino Uno.