Sen Amerikan yanlısı mısın? Lafıma ait şahıs sen değildin. Amerika, sempati beslenilecek bir yer değil dostum; kişisel bir nedenin olmadığı sürece cahillikten başka bir şey değildir. Epstein demeyecektim lakin yalan değil, o dosyaların yarısından fazlası sansürlendi veya kaldırıldı ama yine de dosyanın skandalı saklanamadı. Kim bilir neler neler bizden gizlendi; Amerikan lobisinin yahudiler ile her türlü şeyi yiyip içtiği aşikâr. İlluminati sembolü gibi artık günümüzde mizah içeriği olan veya komplo olarak adlandırılan şeylerin ne kadar gerçek olduğunu ve olabileceğini hepimiz gördük. Musk da meraklıymış zaten adaya gitmeye; diyorum ya, o işin içinden çıkılmaz. Yapılan soykırımlar, siyasi sonuçlar gibi birçok şeyde onların direkt parmak izi var. Buna bizim ülkemizin siyaseti de dahil. Cani planları için kendi ülkelerinde patlama yapacak kadar manyak herifler bunlar. Senin kullandığın neredeyse hiçbir teknoloji sen mutlu ol diye yapılmadı; umarım biliyorsundur bunu. Özellikle yapay zekaların ne amaçla kullanıldığını, insanların verileri üzerinden ne tarz şeyler yapıldığını bilmiyorsan araştır. Tarihsel gerçekleri yok etmeye de çalışırlar kendileri. Terör örgütlerine de bizzat silah sağlarlar, az askerimiz şehit olmadı farkındasındır. Say say bitmez. Tartışmaya gerek yok dememin sebebi de buydu; sen uzatmayı seçtin. Sadece Amerika değil; Çin, Rusya gibi dev güçlere de güven ve sempati olmaz. Avustralya'lı olsan neyse, kanadalı vs. olsan neyse, bir Türk'ün bu konuda özellikle duyarlı olması kandan görevidir.