Elon Musk neyi amaçlıyor?

Amerikan yanlısı demek, kendi ülkesini Amerika'ya değiştirecek kişi demektir. Mesela bu adamlar Mars'a, Ay'a koloni kuracak; orada yaşamak istemez misiniz? O zaman biz de kendi Musk'ımızı yapacağız. Bu arada Musk için masum demedim ama bir çocuğa zarar verecek ya da insana zarar verecek kadar kötü değil. Trump'tan nefret ederim mesela; o adaya gitti.

Diddy mi diyelim? Belgeler ortada.
Sadece ticaret yaptılar X için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı şeyleri tekrar etmekten zevk mi alıyorsun? İstersen bir yapay zekaya at yazdıklarımı, o açıklasın bari sana. Böyle olmayacak yoksa. Ayrıca benim mars içerisinde kurulacak koloni de yaşayacak maddi imkanım mı var güzel kardeşim? O adamlar sırf ben orada yaşayayım diye mi oraya koloni kurmak istiyorlar sence? Azıcık düşünerek konuş lütfen. Ben sana ne diyorum, sen bana "şurada yaşamak istemez misin, şunu yapmak istemez misin?" diye sorup duruyorsun. Ne Amerika, ne yahudiler, ne Rusya, ne Çin... Hiçbiri sempati duyulacak şeyler değiller.

Gerçekten tüm bu şeyleri senin yararına yaptıklarını düşünmüyorsundur umarım. Zaman geçtikçe sözde "iyilik ve kolaylık" kolpasiyla insanlari kısıtlıyor, sınırlandırıyor ve kontrol altında tutuyor. Hayır beynine çipi "iyilik" için takmayacaklar

Yapay zekaya attım. İkimizide suçlu bulmadı. İkimizinde saçma bir şey yaptığını dedi.

Eğer kendi içimizde büyük kişiler yapmazsak bizi kontrol edecekler. Bu kelime hep aklıma 1984 kitabını getiriyor.

Sormam, seni yada beni suçlu bulmadı. Bence haklı ben burda sizi bilgilendirmek için bir şeyler derken nedense direk agresifleştiniz.

Hiçbir Türk genci Amerikan yanlısı olmamalıdır. Bu devletlerin nasıl oldukları ortada, ne yaptıkları da ortada. Çok detaya girmek istemiyorum ama bunların yüzünden kaç şehit verdik, farkındasınızdır umarım.

Ben zaten Amerikan yanlısı değilim. Liberal olduğum ve amerikayı sevdiğim için amerikan yalaması dedi.

Ben agresifleşmedim güzel kardeşim, hatta ilk başta "tartışmaya gerek yok" dedim. Sen çok merak ettin ya hani neylere hizmet ediyorlarmış o hayranı olduğun şahıslar, bende sana elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Onların hiçbirini inkar edemezsin çünkü edebileceğin tek bir kaynak bile yok. İstersen bir daha sor şimdi, "ama koloni kuracaklar, yaşamak istemez misiniz " diye.

Buyuk kişiler olayı değil sadece, bu adamlara da guvenmemeli insanlar. Yaptıkları çoğu şey iyilik için değil.

Ben merak ettim, siz açıkladınız. Bir de Musk'ı seviyorum ama hayranı olma sebebim yaptığı projeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…