RamKokusuSeven
Uzman
Amerikan yanlısı demek, kendi ülkesini Amerika'ya değiştirecek kişi demektir. Mesela bu adamlar Mars'a, Ay'a koloni kuracak; orada yaşamak istemez misiniz? O zaman biz de kendi Musk'ımızı yapacağız. Bu arada Musk için masum demedim ama bir çocuğa zarar verecek ya da insana zarar verecek kadar kötü değil. Trump'tan nefret ederim mesela; o adaya gitti.Anlattığım şeyleri yalanlayabileceğin hiçbir dayanağın olmadığını sen de fark ettin mi şimdi kardeşim? Tutturmuşsun "Amerikan yalaması" lafıma, tamam varsın demedim say. Sen konunun özüne bak. Bu heriflerin hiçbiri bizim gibi insanların sempatisini kazanamaz, bize hiçbir yararı dokunmamış ve dokunmayacak varlıklar bunlar. Ha dokunanlar yok mu, var ama onların da gerçek amacı bize yararlı olmak değil. Biz, onların çıkarları doğrultusunda gelişen bazı olaylardan, bazı şartlarda olumlu etkileniyoruz. Bu. Diyyelim NASA'dan bir teklif aldım ve kabul ettim, ee? Gerçekler yok mu oldu şimdi? Bu arada Amerikan yalaması ne demek bir bak internetten, o profile uyup uymadığına dürüstçe karar verirsin sonra. Ah canımın içi ya, ne kadar masum senin musk abin öyle? Çocukları yememiş sağ olsun.
Sadece ticaret yaptılar X için.
Son düzenleyen: Moderatör: