Anlattığım şeyleri yalanlayabileceğin hiçbir dayanağın olmadığını sen de fark ettin mi şimdi kardeşim? Tutturmuşsun "Amerikan yalaması" lafıma, tamam varsın demedim say. Sen konunun özüne bak. Bu heriflerin hiçbiri bizim gibi insanların sempatisini kazanamaz, bize hiçbir yararı dokunmamış ve dokunmayacak varlıklar bunlar. Ha dokunanlar yok mu, var ama onların da gerçek amacı bize yararlı olmak değil. Biz, onların çıkarları doğrultusunda gelişen bazı olaylardan, bazı şartlarda olumlu etkileniyoruz. Bu. Diyyelim NASA'dan bir teklif aldım ve kabul ettim, ee? Gerçekler yok mu oldu şimdi? Bu arada Amerikan yalaması ne demek bir bak internetten, o profile uyup uymadığına dürüstçe karar verirsin sonra. Ah canımın içi ya, ne kadar masum senin musk abin öyle? Çocukları yememiş sağ olsun.
Amerikan yanlısı demek, kendi ülkesini Amerika'ya değiştirecek kişi demektir. Mesela bu adamlar Mars'a, Ay'a koloni kuracak; orada yaşamak istemez misiniz? O zaman biz de kendi Musk'ımızı yapacağız. Bu arada Musk için masum demedim ama bir çocuğa zarar verecek ya da insana zarar verecek kadar kötü değil. Trump'tan nefret ederim mesela; o adaya gitti.

Diddy mi diyelim? Belgeler ortada.
Sadece ticaret yaptılar X için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amerikan yalaması demek kendi ülkesini Amerika'ya değişecek kişi demektir. Mesela bu adamlar Mars'a aya koloni kuracak orada yaşamak istemez misiniz? O zaman bizde kendi muskımızı yapacağız. Bu arada musk için masum demedim ama bir çocuğa zarar verecek ya da insana zarar verecek kadar kötü değil. Trump'dan nefret ederim mesela o adaya gitti.

Aynı şeyleri tekrar etmekten zevk mi alıyorsun? İstersen bir yapay zekaya at yazdıklarımı, o açıklasın bari sana. Böyle olmayacak yoksa. Ayrıca benim mars içerisinde kurulacak koloni de yaşayacak maddi imkanım mı var güzel kardeşim? O adamlar sırf ben orada yaşayayım diye mi oraya koloni kurmak istiyorlar sence? Azıcık düşünerek konuş lütfen. Ben sana ne diyorum, sen bana "şurada yaşamak istemez misin, şunu yapmak istemez misin?" diye sorup duruyorsun. Ne Amerika, ne yahudiler, ne Rusya, ne Çin... Hiçbiri sempati duyulacak şeyler değiller.

Selamlar, bugün size Musk'ın neyi amaçladığını anlatacağım.

Mars ve Mars'ta yaşam:

Evet, Musk'ı tanıyorsanız en bilindik olayı Mars'a gitmek ve orada yaşam bulmaktır. Aslında yaptığı Cybertruck'lar, yer altı yollarını Mars'ta yaşam için yaptı. Evet, biraz garip ama yaptığı her şey Mars'a bağlanıyor. Zaten küçükken yaptığı ilk oyun uzay ile alakalıydı.

Ölümsüzlük:

Neuralink şirketi ile beynimize çip takmayı, felçlileri iyileştirmeyi, kör insanlara görmeyi sağlamak istiyor ve beynimizi bilgisayarlara bağlamak istiyor. Bu sayede ölsek bile bilgisayarlarda olacağız.

Az trafik:

The Boring Company şirketi ile yer altına otoparklar ve yollar yapmayı hedefliyor fakat şu anlık en az ilgilendiği şey bu.
Gerçekten tüm bu şeyleri senin yararına yaptıklarını düşünmüyorsundur umarım. Zaman geçtikçe sözde "iyilik ve kolaylık" kolpasiyla insanlari kısıtlıyor, sınırlandırıyor ve kontrol altında tutuyor. Hayır beynine çipi "iyilik" için takmayacaklar 🫨

Aynı şeyleri tekrar etmekten zevk mi alıyorsun? İstersen bir yapay zekaya at yazdıklarımı, o açıklasın bari sana. Böyle olmayacak yoksa. Ayrıca benim mars içerisinde kurulacak koloni de yaşayacak maddi imkanım mı var güzel kardeşim? O adamlar sırf ben orada yaşayayım diye mi oraya koloni kurmak istiyorlar sence? Azıcık düşünerek konuş lütfen. Ben sana ne diyorum, sen bana "şurada yaşamak istemez misin, şunu yapmak istemez misin?" diye sorup duruyorsun. Ne Amerika, ne yahudiler, ne Rusya, ne Çin... Hiçbiri sempati duyulacak şeyler değiller.
Yapay zekaya attım. İkimizide suçlu bulmadı. İkimizinde saçma bir şey yaptığını dedi.

Gerçekten tüm bu şeyleri senin yararına yaptıklarını düşünmüyorsundur umarım. Zaman geçtikçe sözde "iyilik ve kolaylık" kolpasiyla insanlari kısıtlıyor, sınırlandırıyor ve kontrol altında tutuyor. Hayır beynine çipi "iyilik" için takmayacaklar 🫨
Eğer kendi içimizde büyük kişiler yapmazsak bizi kontrol edecekler. Bu kelime hep aklıma 1984 kitabını getiriyor.

Sormam, seni yada beni suçlu bulmadı. Bence haklı ben burda sizi bilgilendirmek için bir şeyler derken nedense direk agresifleştiniz.

Sen Amerikan yanlısı mısın? Lafıma ait şahıs sen değildin. Amerika, sempati beslenilecek bir yer değil dostum; kişisel bir nedenin olmadığı sürece cahillikten başka bir şey değildir. Epstein demeyecektim lakin yalan değil, o dosyaların yarısından fazlası sansürlendi veya kaldırıldı ama yine de dosyanın skandalı saklanamadı. Kim bilir neler neler bizden gizlendi; Amerikan lobisinin yahudiler ile her türlü şeyi yiyip içtiği aşikâr. İlluminati sembolü gibi artık günümüzde mizah içeriği olan veya komplo olarak adlandırılan şeylerin ne kadar gerçek olduğunu ve olabileceğini hepimiz gördük. Musk da meraklıymış zaten adaya gitmeye; diyorum ya, o işin içinden çıkılmaz. Yapılan soykırımlar, siyasi sonuçlar gibi birçok şeyde onların direkt parmak izi var. Buna bizim ülkemizin siyaseti de dahil. Cani planları için kendi ülkelerinde patlama yapacak kadar manyak herifler bunlar. Senin kullandığın neredeyse hiçbir teknoloji sen mutlu ol diye yapılmadı; umarım biliyorsundur bunu. Özellikle yapay zekaların ne amaçla kullanıldığını, insanların verileri üzerinden ne tarz şeyler yapıldığını bilmiyorsan araştır. Tarihsel gerçekleri yok etmeye de çalışırlar kendileri. Terör örgütlerine de bizzat silah sağlarlar, az askerimiz şehit olmadı farkındasındır. Say say bitmez. Tartışmaya gerek yok dememin sebebi de buydu; sen uzatmayı seçtin. Sadece Amerika değil; Çin, Rusya gibi dev güçlere de güven ve sempati olmaz. Avustralya'lı olsan neyse, kanadalı vs. olsan neyse, bir Türk'ün bu konuda özellikle duyarlı olması kandan görevidir.
Hiçbir Türk genci Amerikan yanlısı olmamalıdır. Bu devletlerin nasıl oldukları ortada, ne yaptıkları da ortada. Çok detaya girmek istemiyorum ama bunların yüzünden kaç şehit verdik, farkındasınızdır umarım.

Eğer kendi içimizde büyük kişiler yapmazsak bizi kontrol edecekler. Bu kelime hep aklıma 1984 kitabını getiriyor.

Sormam, seni ya da beni suçlu bulmadı. Bence haklı ben burada sizi bilgilendirmek için bir şeyler derken nedense direk agresifleştiniz.

Ben agresifleşmedim güzel kardeşim, hatta ilk başta "tartışmaya gerek yok" dedim. Sen çok merak ettin ya hani neylere hizmet ediyorlarmış o hayranı olduğun şahıslar, bende sana elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Onların hiçbirini inkar edemezsin çünkü edebileceğin tek bir kaynak bile yok. İstersen bir daha sor şimdi, "ama koloni kuracaklar, yaşamak istemez misiniz 🥹" diye.

Sormam, seni yada beni suçlu bulmadı. Bence haklı ben burda sizi bilgilendirmek için bir şeyler derken nedense direk agresifleştiniz.
Buyuk kişiler olayı değil sadece, bu adamlara da guvenmemeli insanlar. Yaptıkları çoğu şey iyilik için değil.

Ben agresifleşmedim güzel kardeşim, hatta ilk başta "tartışmaya gerek yok" dedim. Sen çok merak ettin ya hani neylere hizmet ediyorlarmış o hayranı olduğun şahıslar, bende sana elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Onların hiçbirini inkar edemezsin çünkü edebileceğin tek bir kaynak bile yok. İstersen bir daha sor şimdi, "ama koloni kuracaklar, yaşamak istemez misiniz 🥹" diye.
Ben merak ettim, siz açıkladınız. Bir de Musk'ı seviyorum ama hayranı olma sebebim yaptığı projeler.