Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selamlar, bugün size Musk'ın neyi amaçladığını anlatacağım.

Mars ve Mars'ta yaşam:

Evet, Musk'ı tanıyorsanız en bilindik olayı Mars'a gitmek ve orada yaşam bulmaktır. Aslında yaptığı Cybertruck'lar, yer altı yollarını Mars'ta yaşam için yaptı. Evet, biraz garip ama yaptığı her şey Mars'a bağlanıyor. Zaten küçükken yaptığı ilk oyun uzay ile alakalıydı.

Ölümsüzlük:

Neuralink şirketi ile beynimize çip takmayı, felçlileri iyileştirmeyi, kör insanlara görmeyi sağlamak istiyor ve beynimizi bilgisayarlara bağlamak istiyor. Bu sayede ölsek bile bilgisayarlarda olacağız.

Az trafik:

The Boring Company şirketi ile yer altına otoparklar ve yollar yapmayı hedefliyor fakat şu anlık en az ilgilendiği şey bu.

Bizim yararımıza bir şey istemediği kesin. Hepsinin yaptığı şeyler bambaşka bir amaca hizmet ediyor da, şimdi gereksiz mesaja düşmesin tartışmanın gereği yok. Amerikan yalaması kimseye güven olmaz, Amerika da sempati duyulacak bir yer değildir.

Bizim yararımıza bir şey istemediği kesin. Hepsinin yaptığı şeyler bambaşka bir amaca hizmet ediyor da, şimdi gereksiz mesaja düşmesin tartışmanın gereği yok. Amerikan yalaması kimseye güven olmaz, Amerika da sempati duyulacak bir yer değildir.
Evet, bana güven olmazmış arkadaşlar. Ben Amerikayı sevip liberal olduğum için. Ama mesela merak ettim hocam başka hangi amaçlara hizmet ediyor? Lütfen şu 65 yaşındaki dayılar gibi Epstein demeyin.

Evet, bana güven olmazmış arkadaşlar. Ben Amerika'yı sevip liberal olduğum için. Ama mesela merak ettim hocam başka hangi amaçlara hizmet ediyor? Lütfen şu 65 yaşındaki dayılar gibi epstein demeyin.

Sen Amerikan yalaması mısın? Lafıma ait şahıs sen değildin. Amerika, sempati beslenilecek bir yer değil dostum; kişisel bir nedenin olmadığı sürece cahillikten başka bir şey değildir. Epstein demeyecektim lakin yalan değil, o dosyaların yarısından fazlası sansürlendi veya kaldırıldı ama yine de dosyanın skandalı saklanamadı. Kim bilir neler neler bizden gizlendi; Amerikan lobisinin yahudiler ile her türlü şeyi yiyip içtiği aşikâr. İlluminati sembolü gibi artık günümüzde mizah içeriği olan veya komplo olarak adlandırılan şeylerin ne kadar gerçek olduğunu ve olabileceğini hepimiz gördük. Musk da meraklıymış zaten adaya gitmeye; diyorum ya, o işin içinden çıkılmaz. Yapılan soykırımlar, siyasi sonuçlar gibi birçok şeyde onların direkt parmak izi var. Buna bizim ülkemizin siyaseti de dahil. Cani planları için kendi ülkelerinde patlama yapacak kadar manyak herifler bunlar. Senin kullandığın neredeyse hiçbir teknoloji sen mutlu ol diye yapılmadı; umarım biliyorsundur bunu. Özellikle yapay zekaların ne amaçla kullanıldığını, insanların verileri üzerinden ne tarz şeyler yapıldığını bilmiyorsan araştır. Tarihsel gerçekleri yok etmeye de çalışırlar kendileri. Terör örgütlerine de bizzat silah sağlarlar, az askerimiz şehit olmadı farkındasındır. Say say bitmez. Tartışmaya gerek yok dememin sebebi de buydu; sen uzatmayı seçtin. Sadece Amerika değil; Çin, Rusya gibi dev güçlere de güven ve sempati olmaz. Avustralya'lı olsan neyse, kanadalı vs. olsan neyse, bir Türk'ün bu konuda özellikle duyarlı olması kandan görevidir.

Yani daha yeni yeni sineklerin beyinlerini sanal ortamda kopyalayabildiler. Önümüzdeki 50-100 senede anca insanınkini kopyalayabilirler.

İnsan ömrünü uzatmanın yollarını arıyorlar. Bundan 100-200 yıl önce 30-40 yaş standartken şu an 80 yaş standart. Bundan sonraki yıllarda 100-120/120-140 sırasıyla standartlaşır. İnsan genlerindeki kusurlu yapıları düzeltmeye odaklanmış durumdalar. Tabii bunları yaparken bizi bilim kurgu filmlerindeki gibi kontrol edebilecekleri mekanizmalara çevirirler mi, bilemem.

Musk, gücü ve parası yettiği sürece bu tarz alanlarda ilkleri yapmayı amaçlıyor bence.

Sen Amerikan yalaması mısın? Lafıma ait şahıs sen değildin. Amerika, sempati beslenilecek bir yer değil dostum; kişisel bir nedenin olmadığı sürece cahillikten başka bir şey değildir. Epstein demeyecektim lakin yalan değil, o dosyaların yarısından fazlası sansürlendi veya kaldırıldı ama yine de dosyanın skandalı saklanamadı. Kim bilir neler neler bizden gizlendi; Amerikan lobisinin yahudiler ile her türlü şeyi yiyip içtiği aşikâr. İlluminati sembolü gibi artık günümüzde mizah içeriği olan veya komplo olarak adlandırılan şeylerin ne kadar gerçek olduğunu ve olabileceğini hepimiz gördük. Musk da meraklıymış zaten adaya gitmeye; diyorum ya, o işin içinden çıkılmaz. Yapılan soykırımlar, siyasi sonuçlar gibi birçok şeyde onların direkt parmak izi var. Buna bizim ülkemizin siyaseti de dahil. Cani planları için kendi ülkelerinde patlama yapacak kadar manyak herifler bunlar. Senin kullandığın neredeyse hiçbir teknoloji sen mutlu ol diye yapılmadı; umarım biliyorsundur bunu. Özellikle yapay zekaların ne amaçla kullanıldığını, insanların verileri üzerinden ne tarz şeyler yapıldığını bilmiyorsan araştır. Tarihsel gerçekleri yok etmeye de çalışırlar kendileri. Terör örgütlerine de bizzat silah sağlarlar, az askerimiz şehit olmadı farkındasındır. Say say bitmez. Tartışmaya gerek yok dememin sebebi de buydu; sen uzatmayı seçtin. Sadece Amerika değil; Çin, Rusya gibi dev güçlere de güven ve sempati olmaz.
Amerikan yalaması diyorsanız, olayda sadece 2 kişi var: Musk ve ben. Bir de ister Musk için, ister benim için diyin; yine bana dokunduruyorsunuz. O zaman bizim ülkemizde de güven olmaz mı? Bir de Musk, adada ne olduğunu bilmiyordu; gitmedi ve çocukları yemedi. Hatta Musk, çocuklar için hassas biridir. Herkes de Amerika'yı kötülüyor. Peki ya size NASA'dan teklif gelse, gitmez misiniz?

Yani daha yeni yeni sineklerin beyinlerini sanal ortamda kopyalayabildiler. Önümüzdeki 50-100 senede anca insanınkini kopyalayabilirler.

İnsan ömrünü uzatmanın yollarını arıyorlar. Bundan 100-200 yıl önce 30-40 yaş standartken şu an 80 yaş standart. Bundan sonraki yıllarda 100-120/120-140 sırasıyla standartlaşır. İnsan genlerindeki kusurlu yapıları düzeltmeye odaklanmış durumdalar. Tabii bunları yaparken bizi bilim kurgu filmlerindeki gibi kontrol edebilecekleri mekanizmalara çevirirler mi, bilemem.

Musk, gücü ve parası yettiği sürece bu tarz alanlarda ilkleri yapmayı amaçlıyor bence.
Gelecekte benim de amacım insan ömrünü uzatmak. Fakat bence bunu bilgisayarlara taşımaktansa gidip DNA'ları değiştirip yaşlanmayı durdurmak daha yakın bir gelecek.

Gelecekte benim de amacım insan ömrünü uzatmak. Fakat bence bunu bilgisayarlara taşımaktansa gidip DNA'ları değiştirip yaşlanmayı durdurmak daha yakın bir gelecek.
Yani, oraya daha çok var bence. Daha hayvanlar üzerinde doğru düzgün testler yapılmıyor. Belki torunlarımız o teknolojiyi görür.

Amerikan yalaması diyorsanız, olayda sadece 2 kişi var: Musk ve ben. Bir de ister musk için, ister benim için deyin; yine bana dokunduruyorsunuz. O zaman bizim ülkemizde de güven olmaz mı? Bir de musk, adada ne olduğunu bilmiyordu; gitmedi ve çocukları yemedi. Hatta musk, çocuklar için hassas biridir. Herkes de Amerika'yı kötülüyor. Peki ya size NASA'dan teklif gelse, gitmez misiniz?

Anlattığım şeyleri yalanlayabileceğin hiçbir dayanağın olmadığını sen de fark ettin mi şimdi kardeşim? Tutturmuşsun "Amerikan yalaması" lafıma, tamam varsın demedim say. Sen konunun özüne bak. Bu heriflerin hiçbiri bizim gibi insanların sempatisini kazanamaz, bize hiçbir yararı dokunmamış ve dokunmayacak varlıklar bunlar. Ha dokunanlar yok mu, var ama onların da gerçek amacı bize yararlı olmak değil. Biz, onların çıkarları doğrultusunda gelişen bazı olaylardan, bazı şartlarda olumlu etkileniyoruz. Bu. Diyelim NASA'dan bir teklif aldım ve kabul ettim, ee? Gerçekler yok mu oldu şimdi? Bu arada Amerikan yalaması ne demek bir bak internetten, o profile uyup uymadığına dürüstçe karar verirsin sonra. Ah canımın içi ya, ne kadar masum senin musk abin öyle? Çocukları yememiş sağ olsun.

Yani, oraya daha çok var bence. Daha hayvanlar üzerinde doğru düzgün testler yapılmıyor. Belki torunlarımız o teknolojiyi görür.
Daha 13 yaşımda olduğum için bende görebilirim. Yada bir çılgın daha çıkar belki ben olurum çok çalışıp daha erken bulur.