Makaleler
30
Yer
Montpellier
Eminem_-_The_Death_of_Slim_Shady_(Coup_de_Grâce).webp

19 Mart 2024 tarihinde duyurulan album bugun yayinlandi. Sosyal medya hesaplarindan yayinlandigi videoda "and for my last trick" yani "son numaram icin" seklinde bir cumle geciyordu. Bu sebepten bu albumun sanatcinin son albumu olma ihtimali de var. Belki de sadece Houdini parcasina bir referanstir. Paranoyakliga gerek var mi? 🙃

Albumde Eminem'in bilinen sarkilarina referanslar bulunuyor. Henuz hepsini dinlemedigim icin yorum yapamayacagim.
Hip hop severlere keyifli dinlemeler dilerim.

Son düzenleme:
Top 5'e giremez diyen 10 yasındaki Carti hayranlarına çıkması 1 gün bile olmamış 'Fuel'in, Kendrick'in yerini alıp RapCaviar'da #1 olduğunu söyleyince ben:

I See You Nod GIF by Yellowstone

Carti fanı olmadan önce azılı bir Eminem fanıydım :D Bence Eminem son 15 yıldır fall off yaşıyor. Off season bayağı. Carti, opium fanları hakkında dediğinde haklısın ancak bir kesim yüzünden herkesi aynı kefeye koymamak gerek. Carti dinleyen seven çoğu arkadaşım hemen hemen bırak Rapi tüm müzik türlerini dinliyor ve işin içindeki, ders çıkışları stüdyoya giden insanlar. Carti'nin pissy pamper, VVV gibi şarkıları ile TikTok'ta tanınmasıyla TikTok'tan gelen çocuk kitle o dediğin kesim.

Albüm hakkındaysa henüz dinlemedim fakat eleştirmenler tarafından iyi puanlar alamamış. RYM'de 5 üzerinden 2 civarı verilmiş, AOTY İçindeyse user score 50 civarı critic score 60 civarı gözüküyor. Genel olarak orada burada okuduğum yorumlar da çok olumlu gözükmüyor. Umarım albüm iyidir zamanla sevilir. Aksi takdirde Em'in emekli olması çok olası.