Her guncelleme sonrasi acaba programlar calisacak mi diye dertlenir Linux kullanan insan. :)
Söylediğin şey, Arch ve Arch tabanlı olanlar için belki geçerli olabilir; ama ben Arch Linux kullanıyorum, üstüne her gün güncelleme yapıyorum, buna rağmen herhangi bir bozulma durumu olmadı.

Ben de Linux falan hiç anlamam. İsmini ara sıra forumlardan duyuyorum sadece.

Yani Windows'un ne eksiği var ki başka arayışlar içine giriliyor bu konuları fazla bilmediğim için işte bilmiyorum :D

Ayrıca konu gizlilik ise mesela Windows 11'de gizlilik ayarlarında bir çok şeyi kapatabilirsiniz. Sadece zorunlu "tanılama verileri" tam kapanmıyor galiba. Bir de Edge tarayıcısını kullanırken ayarlardan ara sıra "Geçmiş için sitelerin ekran görüntülerini kaydetme" ayarının kapalı olduğunu kontrol edebilirsiniz. Ben bu ayarı kapatmama rağmen ara sıra açılıyor, kullanım sırasında değil başlangıçta ve tarayıcı güncelleme ile alakalı mı bilmiyorum. Profil oluşturmadığım için mi açılıyor bilmiyorum bu yüzden hep kontrol ederim :cautious:
Video
Kapak fotoğrafı sebepli böyle atmalıyım.

Ben cesaret ettim. Eskiden tereddütlerim vardı ama artık yok. Tabii benim çıkarımıma göre böyledir. Elbette birçok insanı sınırlayan gerçekten yazılım, oyun ve sürücü desteğidir. Bunları aşan, Linux'a kalıcı geçebiliyor.

Ben cesaret ettim. Eskiden tereddütlerim vardı ama artık yok. Tabii benim çıkarımıma göre böyledir. Elbette birçok insanı sınırlayan gerçekten yazılım, oyun ve sürücü desteğidir. Bunları aşan, Linux'a kalıcı geçebiliyor.
Şimdi PewDiePie bayağı profesyoneli oldu. Arch Linux ve Hyprland kurmuştu bir ara.