Vâveylâ 70
Başarılı
"Kullanıcı, Depresif olduğunu belirtiyor"Belleği düzgün girince çok iyi oluyor aslında. Karşımda insan var mış gibi.
"Kullanıcı, Depresif olduğunu belirtiyor"Belleği düzgün girince çok iyi oluyor aslında. Karşımda insan var mış gibi.
Copilot daha sarıyor.ChatGPT sebebi artık bana göre benim istediğim gibi konuşması arkadaş gibi konuşuyor vs diğer yapay zekalarda bulamadım maalesef.
Öğrenciler için 1 yıl ücretsizdi onu almaya üşendim ya.Gemini 3.0 düşünen ve Pro modeli bana yetiyor. İstediğim gibi eğittim/yönlendirdim. Plus versiyonunu ayda 99 TL'ye kullanıyorum. İhtiyacımı karşılıyor. Yetişmediği yerde başkasına bakarım.
Benim GPT tam kahvede takılan tiplerden. Bellek ayarlarına girip özelleştirebilirsin cevap tarzlarını.ChatGPT ile dertleşmek de kötü. Evrak gibi konuşuyor.
Nasıl yapılacağını tam bilmiyorum. Otomatik belleğe atıyor, dolunca bazılarını siliyorum. 2 haftadır GPT kullanmıyorum.Benim GPT tam kahvede takılan tiplerden. Bellek ayarlarına girip özelleştirebilirsin cevap tarzlarını.