"Kullanıcı, Depresif olduğunu belirtiyor"Belleği düzgün girince çok iyi oluyor aslında. Karşımda insan var mış gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?Mustafa Karakoç
Uzman
ChatGPT sebebi artık bana göre benim istediğim gibi konuşması arkadaş gibi konuşuyor vs diğer yapay zekalarda bulamadım maalesef.
Copilot daha sarıyor.ChatGPT sebebi artık bana göre benim istediğim gibi konuşması arkadaş gibi konuşuyor vs diğer yapay zekalarda bulamadım maalesef.
barishizm
Yetkin
Genel kullanım, sohbet, bilgi için ChatGPT,
Vision ve Image generation için Gemini (Son zamanlarda kodlama da yardımı da dokunuyor.),
Kodlama için Claude,
Güncel bilgi, haberler, piyasa nabzı için Perplexity.
Vision ve Image generation için Gemini (Son zamanlarda kodlama da yardımı da dokunuyor.),
Kodlama için Claude,
Güncel bilgi, haberler, piyasa nabzı için Perplexity.
Öğrenciler için 1 yıl ücretsizdi onu almaya üşendim ya.Gemini 3.0 düşünen ve Pro modeli bana yetiyor. İstediğim gibi eğittim/yönlendirdim. Plus versiyonunu ayda 99 TL'ye kullanıyorum. İhtiyacımı karşılıyor. Yetişmediği yerde başkasına bakarım.
sndwchmaker
Yetkin
Benim GPT tam kahvede takılan tiplerden. Bellek ayarlarına girip özelleştirebilirsin cevap tarzlarını.ChatGPT ile dertleşmek de kötü. Evrak gibi konuşuyor.
Nasıl yapılacağını tam bilmiyorum. Otomatik belleğe atıyor, dolunca bazılarını siliyorum. 2 haftadır GPT kullanmıyorum.Benim GPT tam kahvede takılan tiplerden. Bellek ayarlarına girip özelleştirebilirsin cevap tarzlarını.
Ralph
Çalışkan
- Makaleler
- 1
Aslında bu mesleğe göre değişebilir. Yazılımcı isen chatgpt çok boş bir yapay zeka gelebilir ama plus alınca bir nebze yine işine yarayabiliyor. Deepseek kodlama için bir nebze önde ama sohbet, soru işlerinde sıfır. Harmanlı ne var derseniz ise gemini, cloude iyi bir tercihtir.