Detaylar
Kim cevapladı?HDDKullanıyorum
Üstün
Multi theft Auto 2100 saat oynadım ama artık eski rol sunucularından eser kalmadı.
- Makaleler
- 3
Mafia
Mafia 2
GTA 3
GTA Liberty City Stories
GTA Vice City
GTA Vice City Stories
GTA Türk
GTA San Andreas
GTA 4
GTA 5
Max Payne
Max Payne 2 The Fall Out Max Payne
God Of War Chains of Olimpus
God of War 3
NFS Underground 2
NFS Most Wanted 2
Doom
Half Life
Half Life 2
Mafia 2
GTA 3
GTA Liberty City Stories
GTA Vice City
GTA Vice City Stories
GTA Türk
GTA San Andreas
GTA 4
GTA 5
Max Payne
God of War 3
NFS Underground 2
NFS Most Wanted 2
Doom
Half Life
Half Life 2
Sanırım GTA seviyorsunuz.Mafia
Mafia 2
GTA 3
GTA Liberty City Stories
GTA Vice City
GTA Vice City Stories
GTA Türk
GTA San Andreas
GTA 4
GTA 5
Max Payne
God of War 3
- Makaleler
- 3
Azıcık.
CS 1.6Benim sıralamam şu şekilde;
-PES 13
-NFS Most Wanted 2005
-GTA: SA
(Olur mu bilmiyorum ama) - GTA: 4
Warband
NFSMW 2005 kesinlikle ama çoğu kişi ayar yapmayı bilmediği için oyun çok sarı diyor. Bilmeyenler için ayar ve bazı ipucları vereyim. Visual Treatment düşüğe alıp (sarılığı gideriyor) Regeditten de Motion Bluru kapatıyorum (hızlanınca bulanıklaşmayı gideriyor) sonra çözünürlük yaması kuruyorum bu sadece çözünürlük değil de bazı şeyleri de iyileştiriyor gibi. Vitesli yarışın taktiği zamanı yavaşlatıp oynamanız ama istemiyorsanız yapmayın sadece polisler için kullanın. Oyunun meşhur otobanı var orada rahatlıkla polis görevlerini yapabilirsiniz otobandan çıkarsanız zor olabiliyor otobanda hızlı gittiğiniz için daha eğlenceli. Kurtulmak için evinin yakınlarında camlı bir bölge var orada durup rahatlıkla cooldown'ın dolmasını bekleyebilirsiniz. Rampadan uçtuğunuzda sinematik girdiği için aşağınızı göremiyorsunuz bir yere çarpıp yarışı kaybedebilirsiniz bundan dolayı 1-2 saniye öncesinde zamanı yavaşlatın böylelikle sinematik girmeyecek aynı şey polis gördüğünüzde giren gereksiz sahne için de geçerli. Yarıştayken polise yakalanırsanız yarışı bitirip 1'e basın sonra ESC'den eve dönün böylelikle yarışı bitirdiğiniz gibi polislerle uğraşmak zorunda olmayacaksınız. Kesinlikle benim için en iyi NFS oyunu.