Bu seriden sadece Legion'u oynadım ve tabii ki birkaç gün içinde silmiştim. WD 2 şans vereceğiz @Michael MYERS üstadın hatrına.
Valla gidipte en kotu oyundan baslamissiniz hocam. WD1 Aiden Pearce'in karanlik dunyasi ve yasadigi sorunlari, ailesi icin neler yapabilecegini gosteren cok iyi bir oyun aslinda. WD2 acik dunya anlaminda donemine gore harika grafikler ve mekanikler ile geldi. Hikayesi de gayet guzel. DLC'ler ile 30-40 saat oynarsiniz. Legion'da ise Bloodline DLC'sini alip sadece onu oynayin.

Valla gidipte en kotu oyundan baslamissiniz hocam. WD1 Aiden Pearce'in karanlik dunyasi ve yasadigi sorunlari, ailesi icin neler yapabilecegini gosteren cok iyi bir oyun aslinda. WD2 acik dunya anlaminda donemine gore harika grafikler ve mekanikler ile geldi. Hikayesi de gayet guzel. DLC'ler ile 30-40 saat oynarsiniz. Legion'da ise Bloodline DLC'sini alip sadece onu oynayin.
Sorma üstat. Kardeşim WD hayranı ona PS mağazasından hepsini aldım oynadı, ben de yanında izlerken Legion dikkatimi çekmişti denedik olmadı. Şimdi WD1 4$'a inmiş onu şimdi kütüphaneye ekleyip yaz aylarında oynayabilirim. Bahsettiğiniz Bloodline DLC'sini istek listesine attım kenarda dursun şimdilik önceliğim WD1-2 olacak. Teşekkürler önerileriniz için.

Sorma üstat. Kardeşim WD hayranı ona PS mağazasından hepsini aldım oynadı, ben de yanında izlerken Legion dikkatimi çekti denedik olmadı. Şimdi WD1 4$'a inmiş onu şimdi kütüphaneye ekleyip yaz aylarında oynayabilirim. Bahsettiğiniz Bloodline DLC'sini istek listesine attım kenarda dursun şimdilik önceliğim WD1-2 olacak. Teşekkürler önerileriniz için.
Hayirli olsun hocam. Iyi oyunlar dilerim.

Watch Dogs oynayacaklar DvDBluRay Merge mod paketini kurup oynasın. Kurulumu basit zaten sürükle bırak. Türkçe yama ile de uyumlu.
Bu modu kurup oynayan yabancı bir youtuber varmış. Downgrade olan özellikleri geri getiren bir modmuş öyle diyorlar, WD1'i aldım kütüphanede yazın oynarım. Teşekkürler.

Watch Dogs 1 için ayrı para verilmesine gerek yok. Direkt Legion'un DLC'li halini satın aldığınızda yanına Watch Dogs 1 tüm DLC'leri ile veriliyor. Buna bakabilirsiniz.

Bunun dışında listenin içinde direkt Uncharted alıp oynayabilirsiniz. AC Mirage'ın fiyati tartışılır bu yüzden bu fiyata direkt alınmasını önermem. Fiyatının daha da düşmesini beklemek sağlıklı olur.

Watch Dogs 1 için ayrı para verilmesine gerek yok. Direkt Legion'un DLC'li halini satın aldığınızda yanına Watch Dogs 1 tüm DLC'leri ile veriliyor. Buna bakabilirsiniz.

Bunun dışında listenin içinde direkt Uncharted alıp oynayabilirsiniz. AC Mirage'ın fiyati tartışılır bu yüzden bu fiyata direkt alınmasını önermem. Fiyatının daha da düşmesini beklemek sağlıklı olur.
Ama o DLC'li paketin fiyatı 46 $ görünüyor. WD1'i aldım bugün 4$, WD2 içinde indirim bekleyeceğim. Daha uyguna kapatmış olacağım diye düşünüyorum. Legion çok önemli değil 1-2'yi alsam yeter bana. Paket fiyatı biraz daha uygun olsa düşünebilirdim dediğinizi.