@PC Uzmanı S21, S23 ve S24 kullandim. Hala devam ediyor sorun. Ozellikle oyuna girdiginizde kontrol panelini indirirken cok rahat 2-3 saniye afalliyor cihaz.

Oyunlarda bilemicem mağazada normal kullanımda öyle bir şeye rastlamadım belki kullanınca olan bir şeydir ve Exynos işlemciye özel bir durumdur kontrol paneli sorunu onu tam bilmekte gerekir S25 kullanıcısı biri olsa direkt sorardık :) belki de Snapdragon'da da vardır kontrol paneli sorunu :D

Infinix markası ne üretiyor bilmiyorum ama uzak durumanız gerekiyor. Almışken iyi bir şey almak için S26 Ultra aldım. Memnunum bana pili hızlı bitiyor gibi geliyor. Ama gösterdiği saat kadar dayanıyor. Daha hızı şarj oluyor. Günde 1 kere şarj ediyorum. Ve 18 Nisan'da almıştım 50 kere şarj etmişim.

Altyapısı çok eski olan MagicOS mi? Kalsın. Ayrıca hocam bu kadar rezilliklerine rağmen Honor desteklemeniz şaşırttı.

Desteklemiyorum, "Potansiyeli olan" ifadesini özellikle kullandım.

600 serisi hakkında biraz araştırma yapmam lazım (özellikle düz 600 hakkında), eğer 400 serisinde yaşanan batarya sorunları giderildiyse seçenekler arasına rahatlıkla konulabilir.

Düz 600 için şu an arkasında durduğum eleştiri titreşim motoru. Belki plastik arka kapak da eksi olarak sayılabilir, duruma ve beklentiye göre.

AOSP tabanlı her arayüz iyidir benim gözümde. Marka tutmaya gerek yok.

Bu kültürü yaşatan çok az markanın kalması ne kötü...

Markalar "Custom UI her zaman daha iyidir, özellikle Marketing açısından." mantalitesi ile hareket ediyorlar sanırım.

Desteklemiyorum, "potansiyeli olan" ifadesini özellikle kullandım.

600 serisi hakkında biraz araştırma yapmam lazım (özellikle düz 600 hakkında), eğer 400 serisinde yaşanan batarya sorunları giderildiyse seçenekler arasına rahatlıkla konulabilir.

Düz 600 için şu an arkasında durduğum eleştiri titreşim motoru. Belki plastik arka kapak da eksi olarak sayılabilir, duruma ve beklentiye göre.

Bu kültürü yaşatan çok az markanın kalması ne kötü...

Markalar "Custom UI her zaman daha iyidir, özellikle marketing açısından." mantalitesi ile hareket ediyorlar sanırım.

Honor'un potensiyel zamanı son kez 400 de vardı. Ondan sonraki cihazları iyi olsa ve yazılım düzeltilse tamam derdim.
Yani 600 özelinde 30-35k olup da üst segment hissiyatından bu kadar uzak olması...
4A Pro, A57 ve X8 Pro'dan uzak bir cihaz.