Enpara artık eski Enpara değil yeni kullanıcıyı geçtim, ilk çıktığı yıllardan beri kullanan kullanıcılarını bile bir kalemde siliyor.

Bu tür konulara duygusal yaklaşılmamalı bence Enpara'nın vaatlerine kanmayın derim yeni kullanıcı dostu nakit avans veren herhangi bir banka kartı işinizi görecektir. Hepsi zaten kendi çapında kampanyalar yapıyor biri alışverişte indirim verir diğeri bonus biriktirir birinin kredi şartları daha iyidir diğerinin faizi düşüktür v.s v.s

Enpara artık eski Enpara değil yeni kullanıcıyı geçtim, ilk çıktığı yıllardan beri kullanan kullanıcılarını bile bir kalemde siliyor.

Bu tür konulara duygusal yaklaşılmamalı bence Enpara'nın vaatlerine kanmayın derim yeni kullanıcı dostu nakit avans veren herhangi bir banka kartı işinizi görecektir. Hepsi zaten kendi çapında kampanyalar yapıyor biri alışverişte indirim verir diğeri bonus biriktirir birinin kredi şartları daha iyidir diğerinin faizi düşüktür vs vs

Nasıl yani eski Enpara değil? Hala para aktarımlarında para kesmiyor onun dışında ok da bir vaat vermiyordu zaten

Aktif olarak Ziraat ve Enpara müşterisiyim. İkisinide beğeniyorum açıkçası. Kredi kartında işler değişir fakat banka kartı olarak hepsi aynı neredeyse.

Nasıl yani eski Enpara değil? Hala para aktarımlarında para kesmiyor onun dışında ok da bir vaat vermiyordu zaten
Enpara Bank A.Ş devir sonrası kredi notu düşmeyen kullanıcıya kredi vermemeye başladı. Ben bile geçtiğimiz yıllarda çok küçük mebla 20.000TL civarı kredi başvurdum 3 aylık vade ile zaten 2.Ayda kapatacaktım onu bile vermedi. Ekpara hala 8000TL civarında 2026'ya gelmişiz karta her ay 1 emekli maaşı girişi oluyor ekpara yükselmiyor. Bunlar kesilince artık yeni kullanıcıya önermiyorum çünkü eğer düzenli işlem yapmazsa ekpara alamayacak kredi kartının limiti düşük olacak belki kredi kartı bile onaylanmayacak. Vaat olarak ayın enparalısı olunca bir şeyler kazanıyorsun ama onu da olabilmek için bu sefer senden vaat istiyorlar. Devir öncesi enpara daha çok kullanıcı dostuydu şimdi tam robota bağladılar. Zaten banka kartından çok şey beklememek lazım verdiği Nakit avans ve ekparaya bakacaksın.

Enpara Bank A. Ş devir sonrası kredi notu düşmeyen kullanıcıya kredi vermemeye başladı. Ben bile geçtiğimiz yıllarda çok küçük meblağ 20.000TL civarı kredi başvurdum 3 aylık vade ile zaten 2.Ayda kapatacaktım onu bile vermedi. Ekpara hala 8. 000 TL civarında 2026'ya gelmişiz karta her ay 1 emekli maaşı girişi oluyor ekpara yükselmiyor. Bunlar kesilince artık yeni kullanıcıya önermiyorum çünkü eğer düzenli işlem yapmazsa ekpara alamayacak kredi kartının limiti düşük olacak belki kredi kartı bile onaylanmayacak. Vaat olarak ayın enparalısı olunca bir şeyler kazanıyorsun ama onu da olabilmek için bu sefer senden vaat istiyorlar. Devir öncesi Enpara daha çok kullanıcı dostuydu şimdi tam robota bağladılar. Zaten banka kartından çok şey beklememek lazım verdiği Nakit avans ve ekparaya bakacaksın.

Kredi kartını bilemem ama banka kartı açısından kullanışlı bence. Bende Akbank iş ve Enpara'nın banka kartları var aralarından en iyisi hangisi desen Enpara derim şahsen. Garip ekpara olayını da duymadım hiç

Merhaba.

Bugün 18 yaşıma girdim. Papara kapandığından beri kartsızım. Papara'yı çok beğeniyordum; hem cashback olayı çok güzeldi hem de uygulama arayüzünü çok beğeniyordum. Şimdi kendime bir banka kartı çıkaracağım ama hiçbir fikrim yok. Bana uygulama arayüzü güzel ve cashback gibi avantajları olan bir kart önerir misiniz? Babam ziraat çıkar diyor, arkadaşlarım da paraf çok güzel, paraf çıkar diyor ama çok kararsız kaldım.

VakıfBank'ya da Türkiye İş Bankası'na bakabilirsiniz bir de paraf kredi kartı bilginize.