derindevlethikmet 1

Çalışkan
Yer
Istanbul
En iyi CoD oyunu hangisi? Ben eskiden CoD: MW2 ve CoD: MW3 oynamıştım ve bu oyunlar efsaneydi. Şu anda aynı tadı verecek oyun hangisi? Son yıllarda birkaç yeni CoD oyunu çıktı.

CoD oyunları uyuşturucu gibi, dostum. Acı çekiyorsun ama bir şekilde oynuyorsun.
Benim gibi bağımlı olmayın.
Ekran Görüntüsü (16).webp

Reboot öncesi Modern Warfare serisi inanılmaz. Treyarch'tan WaW ve BO2 de kesinlikle oynanmalı ve tadılmalı bence. Açıkçası AW, IW bence cidden akmayan ve çok fantastik kaçan yapımlar, sevmiyorum kendilerini, elbet bir gün bitireceğim ama. En son bitirdiğim ve çok beğendiğim güncele yakın CoD yapımı ise WWII, RTX2060 ile performansından tam memnun olamasam da gerçekten görevlerde hem stealth hem aksiyon hem de zırhlı araç kullanımı olması bile beklentim düşük olmasına rağmen gayet iyiydi. Her zaman bir CoD MW3 Remastered gelsin diye bekleyeceğim, umarım gelir.

Reboot MW 2019 ve sonrası çıkan tüm oyunlarını saymadan liste yapacaksam net şekilde listem böyle olur:

-Başyapıtlar: Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Black Ops II

-Mükemmel olmaya yakın ancak kıyısından dönenler: Call of Duty: Black Ops, Call of Duty: Modern Warfare 3, Call of Duty 2

-Harbiden sağlam olmasına rağmen hakkı yenmiş olanlar: Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: Advanced Warfare, Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: World at War

-Herhangi bir oyun olanlar: Call of Duty 1, Call of Duty: World War II

-İnsanlığa hakaret olanlar: Call of Duty 3, Call of Duty: Black Ops III, Call of Duty: Black Ops IV