Hui

Uzman
Elimizde fotoğraflarını çektiğimiz ürünleri, gelinlik yüksek çözünürlük ile detaylı şekilde işleyip bize verecek AI hangisidir? Az önce dümenden arkalı, önlü, sağlı, sollu çektiğim birkaç ürün fotoğrafını Gemini Nano Banana ile 3 ücretsiz deneme yapıp altta ki görseli aldım. Sanki çözünürlük olarak memnun etmedi. Sadece görüntü oluşturmak için ücretli ya da ücretsiz hangi AI kullanmalıyım?

1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Gemini normalde yüksek çözünürlüklü üretir. Yüksek çözünürlüklü mü indirdiniz ön izleme mi?

En iyisi şu anda Gemini 3 banana yapıyor. Yalnız deneyimlerime göre uzaktaki detayları bozuyor tam yapamıyor. Yazıları da bozuk verebiliyor. İşin sırrı düzgün ve doğru prompt yazmakta. Onu da ChatGPT iyi yapıyor. Prompt dili de İngilizce olmalı. Çözünürlük artırmak için de farklı AI'lar var. Ben topaz kullanıyorum.

Gemini normalde yüksek çözünürlüklü üretir. Yüksek çözünürlüklü mü indirdiniz ön izleme mi?

Orasını hatırlamıyorum dümdüz indirdim.

En iyisi şu anda Gemini 3 banana yapıyor. Yalnız deneyimlerime göre uzaktaki detayları bozuyor tam yapamıyor. Yazıları da bozuk verebiliyor. İşin sırrı düzgün ve doğru prompt yazmakta. Onu da ChatGPT iyi yapıyor. Prompt dili de İngilizce olmalı. Çözünürlük artırmak için de farklı AI'lar var. Ben topaz kullanıyorum.

Anladım zaten denemiştim chatgp'nin verdiği prompt'u

Ayrıca farklı görseller yüklemişim yukarıda ki görselin yaptığını atıyorum buraya detaylar vs aynı ancak çözünürlükte sıkıntı ama topaz ile bi deneyelim bakalim.

(görsel yüklenmiyor) :S

Orasını hatırlamıyorum dümdüz indirdim.

Anladım zaten denemiştim Chatgp'nin verdiği Prompt'u.

Ayrıca farklı görseller yüklemişim yukarıdaki görselin yaptığını atıyorum buraya detaylar vs aynı ancak çözünürlükte sıkıntı ama topaz ile bir deneyelim bakalim.

(Görsel yüklenmiyor):s

Yüklenir bazı yerlerde Full sürümü var. Açıkça yazamam.

Elimizde fotoğraflarını çektiğimiz ürünleri, gelinlik yüksek çözünürlük ile detaylı şekilde işleyip bize verecek AI hangisidir? Az önce dümenden arkalı, önlü, sağlı, sollu çektiğim birkaç ürün fotoğrafını Gemini Nano Banana ile 3 ücretsiz deneme yapıp altta ki görseli aldım. Sanki çözünürlük olarak memnun etmedi. Sadece görüntü oluşturmak için ücretli ya da ücretsiz hangi AI kullanmalıyım?

Eki Görüntüle 206327
Google Ai Studio üzerinden Nano Banana Pro kullanırsanız 4k'ya kadar çözünürlük alabiliyorsunuz.

Görsel buraya yüklenmiyordu. :D yukarıdaki fotoğrafını çektiğim ürünü bu şekilde kendimce biraz da sağdan soldan prompt kopyası çekerek yaptım. Çözünürlük gayet iyi gibi.

Dosya Ekleri

• Gemini_Generated_Image_9krgua9krgua9krg.webp
    Gemini_Generated_Image_9krgua9krgua9krg.webp
    2,4 MB · Görüntüleme: 34