Detaylar
Kim cevapladı?Şu anlık Gemini, uzun süredir zirve elinde. Gelecek için konuşursak GPT'nin eninde sonunda yine fark atacağını düşünüyorum lakin, şimdilik Gemini fark atmış durumda. Grok ile daha fazla ve gerçekçi fotoğraflar üretebiliyorsunuz bu arada, bir bana mı böyle geldi bilmiyorum. O yüzden Grok içinde büyük gelişmeler olmasını bekliyorum ileride.
- Makaleler
- 4
Değişir, gündelik Google tarzı bilgi almak, sohbet etmek için GPT,
Kod yazmak ve teknik işler için Claude,
Görsel oluşturmak için Gemini.
Gemini'ın önü açık, en azından platform entegrasyonları sayesinde çok avantajlı ama şu an biraz abartılıyor. İşi teknik olan adama göre gayet kötü bir AI.
5 Bin lira verip bu ay Claude Max alasım var...
Kod yazmak ve teknik işler için Claude,
Görsel oluşturmak için Gemini.
Gemini'ın önü açık, en azından platform entegrasyonları sayesinde çok avantajlı ama şu an biraz abartılıyor. İşi teknik olan adama göre gayet kötü bir AI.
5 Bin lira verip bu ay Claude Max alasım var...
- Makaleler
- 2
Bazı istisnalara göre.
Normal text ve fotoğraf olarak Gemini, Video olarak ChatGPT ve iş için Claude. (İnsanları soymak için Grok
)
Normal text ve fotoğraf olarak Gemini, Video olarak ChatGPT ve iş için Claude. (İnsanları soymak için Grok
)Omerta Silenzio
Başarılı
Aralarında en iyisi Gemini. GPT 5.2 sürümünü kullanıyorum gerçekten rezalet, promptla falan da düzelmiyor. Grok ikisinin ortası diyebilirim.
Haiku özellikle yazılım da gerçekten çok başarılı ama pahalı maalesef.
Kod ve teknik açıdan ben Claude diyorum ya.
Hani o can sıkıcı kısıtlamaları olmasa bence yeryüzünde ki en iyi AI olabilir.
Haiku özellikle yazılım da gerçekten çok başarılı ama pahalı maalesef.
yusufumm07 53
Üstün
Gemini, ChatGPT. Gemini her sorunu çözdü. Şöyle örnek vereyim BIOS ile ilgili her şeyi tek tek açıkladı. Çok yararlı teknoloji.
Stardew Valley
Deneyimli
Kesinlikle, Grok nedenini sormayın. (!)
Son düzenleme:
GPT benim için de biteli çok oluyor, sahiden ne oldu buna ya? İnanılmaz saçma, yanlış cevaplar veriyor.