Gemini. Başta GPT derdim de sesli modunda beni bir yerinden dinliyor ve görsel işlemesi ücretsiz versiyon için konuşuyorum aşırı hantal çalışıyor.

Gemini görüşüne katılıyorum lakin GPT konusunda güncelleyelim. GPT yeni sürümü olan 5.2 ile artık ücretsiz versiyon için hızlı ve çok daha iyi görsel üretebilme kapasitesine sahip. Gemini'ı bile solladığı çizimler oluyor bazen. (denk geldiklerimden konuşuyorum.) Ses modu hakkında yenilik var mı fikrim yok.

Genel kullanıcı için Gemini, yazılım için ise Claude Opus. Hiçbir firma Google'ın sahip olduğu kadar veriye sahip değil, haliyle Gemini'ın çok daha kapsamlı olması gayet doğal.

Merhaba,

Size göre en iyi yapay zeka hangisi?

Bu ne için kullanacağınıza göre degişir ben yazılımcı olduğumdan favorilerim claude ve Gemini 3 yakın bir zamana kadar GPT kullanıyordum artık hatrı sayılır bir fark olduğunu düşünüyorum yok görsel üretmek için soruyorsanız tartışmasız Gemini diyorum.

Yav bu Gemini'ye sövmeyeyim diyorum çünkü bana çok yardım etti ama o gidip ille de ben video yapacağım görsel yapacağım diye diretiyor. ChatGPT bunu yapmıyor o yanını seviyorum, hele Grok tam kanser ediyor adamı o basıyor gaza durmuyor laftan da anlamıyor.