Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Buradaki rehberi uygulayabilirsin. Her sey yazili.Eki Görüntüle 138841
4 gündür böyle daha önce alan var mıydı ne kadar sürede eline ulaştı? Herhangi bir yerle iletişime geçmeme gerek var mı veya yeni gelen yasa bunu etkiliyor muydu? Bilen varsa yanıtlarsa sevinirim.
HpLubz
Çalışkan
Burdan bakarak sipariş vermiştim zaten hocam, yazılanları yaptım kimlik istediler sadece onu gönderdim. 11 gün olmuş, sadece 4 gündür kargo güncellenmiyor ne kadar sürede geldiğini merak ettim. Bir de 1 Nisanda gelen yasadan etkileniyor mu acaba ben önceden almıştım.Buradaki rehberi uygulayabilirsin. Her sey yazili.
- Makaleler
- 23
Etkilenmemesi lazim. Track Order'inizi canli destege iletin ve siparisinizin ne durumda oldugunu sorun. Ayrica 11 gundur beklediginide ekle.Burdan bakarak sipariş vermiştim zaten hocam, yazılanları yaptım kimlik istediler sadece onu gönderdim. 11 gün olmuş, sadece 4 gündür kargo güncellenmiyor ne kadar sürede geldiğini merak ettim. Bir de 1 Nisanda gelen yasadan etkileniyor mu acaba ben önceden almıştım.
OverallTaken
Uzman
Sonuç ne hocam ne oldu acaba ? Ne aldınız bu arada ?Burdan bakarak sipariş vermiştim zaten hocam, yazılanları yaptım kimlik istediler sadece onu gönderdim. 11 gün olmuş, sadece 4 gündür kargo güncellenmiyor ne kadar sürede geldiğini merak ettim. Bir de 1 Nisanda gelen yasadan etkileniyor mu acaba ben önceden almıştım.
HpLubz
Çalışkan
Dün güncellemişler, gümrükten geçmiş yerel taşıyıcıya teslim edildi yazıyor ama daha yola çıkmamış.Sonuç ne hocam ne oldu acaba ? Ne aldınız bu arada ?
SIMGOT EM6L almıştım.
@Simon bu arada geldiği gibi direkt takıp kullanabilir miyim herhangi bir şeye ihtiyacım var mı? Siz EM6L için DAC lazım değil demiştiniz.
@Simon hocam engin bilgilerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum. Elmayla armut kıyaslanmaz tabii ki ama biliyorsunuz yakın zamanda beraber WH-1000XM5'e karar vermiştik. Eq ayarlarına 1-2 gün uğraştıktan sonra kendisinden çok memnun kaldım hem ses olarak hem de kullanım konfor&özellik olarak onu da belirteyim. Neyse, mesela onun kıvamında ya da daha iyi ses alabilmek için bir IEM'de aşağı yukarı nereye çıkmak gerekiyor? Belki koleksiyona bir de IEM eklerim. 
Eq ayarlarından sonra Sony'in o yüksek bassından kaynaklanan boğukluğu aldım, çok tatlı oldu.
Eq ayarlarından sonra Sony'in o yüksek bassından kaynaklanan boğukluğu aldım, çok tatlı oldu.
- Makaleler
- 23
Lazim degil. Fakat cok yuksek ses istiyorsan alman lazim. Onun disinda gerek yok.Dün güncellemişler, gümrükten geçmiş yerel taşıyıcıya teslim edildi yazıyor ama daha yola çıkmamış.
SIMGOT EM6L almıştım.
@Simon bu arada geldiği gibi direkt takıp kullanabilir miyim herhangi bir şeye ihtiyacım var mı? Siz EM6L için DAC lazım değil demiştiniz.
Sony WH1000XM5'i begendiysen, 7Hz Legato. Bass canavari. Eq ile istedigin gibi yogurabilirsin IEM'i. Stok haliyle Sony'deki bass'in cok daha kalitelisini sunuyor.@Simon hocam engin bilgilerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum. Elmayla armut kıyaslanmaz tabii ki ama biliyorsunuz yakın zamanda beraber WH-1000XM5'e karar vermiştik. Eq ayarlarına 1-2 gün uğraştıktan sonra kendisinden çok memnun kaldım hem ses olarak hem de kullanım konfor&özellik olarak onu da belirteyim. Neyse, mesela onun kıvamında ya da daha iyi ses alabilmek için bir IEM'de aşağı yukarı nereye çıkmak gerekiyor? Belki koleksiyona bir de IEM eklerim.
KARAkartal01
Üyecik
İyi günler herkese, şu an güncel olarak shenzenaudio hala yardımcı oluyor mu, 400 dolarlık bir kulaklık almayı istiyorum ve aslında bütçeme göre riske girip alacağım ondan ötürü bir korkum var ayrıca bu hediye gönderme veya parasını düşürme mevzusu fark edilirse adımıza açılan dava ve ııtttyasal hukiki yollara başvrulur mu cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Çünkü T.C. bilgisi vs oluyor ya ( T.C. mutlaka şart o ayrı da benim düşündüğüm hukiki kısmı )
- Makaleler
- 23
Kimisi geciyor diyor kimisi gecmiyor diyor. Ben denemedim. Turkiye'ye Moondrop ve SIMGOT IEM'ler geldi. Fakat iki kati fiyata satiliyorlar. Akalin Muzik ve Hesaudio'ya bakabilirsin.İyi günler herkese, şu an güncel olarak shenzenaudio hala yardımcı oluyor mu, 400 dolarlık bir kulaklık almayı istiyorum ve aslında bütçeme göre riske girip alacağım ondan ötürü bir korkum var ayrıca bu hediye gönderme veya parasını düşürme mevzusu fark edilirse adımıza açılan dava ve ııtttyasal hukiki yollara başvrulur mu cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Çünkü T.C. bilgisi vs oluyor ya ( T.C. mutlaka şart o ayrı da benim düşündüğüm hukiki kısmı )
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-