En iyi ikinci el alışveriş sitesi hangisidir?

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Iyiden kastim komisyon ve kargo ucreti en az olan. Sanal arkadasimdan oyuncak alacagim ancak guvenemedim. Dolap, Sahibinden veya Gardrop gibi sitelerden ilan acmasini siteyecegim. Hangisini tercih etmeliyim? En az komisyon ucreti alan ve en az kargo ucreti alan siteyi istiyorum.

Gardrops.

Komisyon ve kargo ucreti ne kadardir?
Yaptigim 2 satista benden kargo ucreti almadi. Sattigim arkadasimdan da 78 TL ucret kesmis toplam. Urunu 18 TL'ye koymustum. Arkadasiniz ucuza koysun kalanini havale yaparsiniz en ucuz yolu bu.

Dolap her sekilde cok ucret kesiyor Sahibinden ise belirli seviyenin altinda sabit param guvende ucreti aliyor.

Yaptigim 2 satista benden kargo ucreti almadi. Sattigim arkadasimdan da 78 TL ucret kesmis toplam. Urunu 18 TL'ye koymustum. Arkadasiniz ucuza koysun kalanini havale yaparsiniz en ucuz yolu bu.

Bunun ne mantigi var ki? Ben pek samimiyetimiz olmadigindan dolayi guvenemedim. Boyle bir yola basvurdum. Urunu bana yollamazsa ben paramin cok azini iade alabilirim o zaman. Beni yine dolandirabilir.

Bunun ne mantigi var ki? Ben pek samimiyetimiz olmadigindan dolayi guvenemedim. Boyle bir yola basvurdum. Urunu bana yollamazsa ben paramin cok azini iade alabilirim o zaman. Beni yine dolandirabilir.
Aldıktan sonra alabilirsiniz veya da direkt buradan alışverişi yapabilirsiniz. Kullandıklarım arasında en ucuzu burası.

İki taraftan da kargo ücreti almamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…