En iyi Linux Dağıtımı hangisi?

En iyi Linux Dağıtımı hangisi?

• Arch

Oy: 19 31,7%
  • Fedora

Oy: 9 15,0%
  • Debian

Oy: 6 10,0%
  • Cachy

Oy: 9 15,0%
  • Ubuntu

Oy: 1 1,7%
  • Linux Mint

Oy: 2 3,3%
  • Zorin

Oy: 0 0,0%
  • Pop!_OS

• Manjaro

• OpenSUSE

Oy: 4 6,7%
  • NixOS

• Elementary OS

• Kali

• KDE neon

• Nobara

• Lubuntu

• Kubuntu

• Xubuntu

• Bazzite

• EndeavourOS

• MX Linux

• Diğer...

Oy: 3 5,0%

• Oy verenlerin toplamı
    60
Arch en iyisidir. Babadır benim için. Her şeyi sorunsuz çalıştırır. Bazen hatalı update getirebiliyorlar. Zaten 4-5 saat sonra sorunu çözüyolar. Benim için pek sıkıntı çıkartmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arch en iyisidir. Babadır benim için. Her şeyi sorunsuz çalıştırır. Bazen hatalı Update getirebiliyorlar. Zaten 4 5 saat sonra sorunu çözüyolar. Benim için pek sıkıntı çıkartmadı.

Bence Vanilla Arch yerine Cachy ya da EndeavourOS daha iyi. Ben özellikle Cachy'yi baya beğeniyorum.

EndeavourOS şuanda 2024'de yapımı durduruldu yavaşladı. Cachy OS'de güzeldir. Ama Arch benim için bir ayrı yeri var.

Fedora limonlu kekim. Arkasında Red Hat olması bir yana ne arch gibi aşırı hızlı güncelleme almaması ne de ubuntu gibi yavaş almaması fedora'yı 1.Koyuyor. Bir de KDE ile harika görünüyor.
Hocam Fedora ile bazı sıkıntılar yaşadım. Özellikle kurunca biraz gezindikten 1 dakika sonra donuyordu. Laptopu düğmesinden kapatmak zorunda kalıyordum. Bana fedora yaramadı.

Hocam Fedora ile bazı sıkıntılar yaşadım. Özellikle kurunca biraz gezindikten 1 dakika sonra donuyordu. Laptopu düğmesinden kapatmak zorunda kalıyordum. Bana fedora yaramadı.
Ben de laptopumda benzer sorunlar yaşadım mesela diski görmüyordu. Sorunu AHCI moduna alarak düzelttim ama düzeltiyor genelde kurulum sorunları. Fedora KDE sorunsuz kurulurken Gnome hep sıkıntı çıkarıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…