- Makaleler
- 1
Telif hakkı sisteminin YouTube'da nasıl çalıştığını araştırmanızı öneririm. O müziklerde açıklama kısmına bakarsanız zaten telif hakkı kısmı var. Siz oradan kimsenin gelir almadığını mı düşünüyorsunuz?Sagopa kendi Youtube kanalında zaten müziklerini paylaşıyor.
Bahsettiğiniz şey muhtemelen ya Tek öncesi, ya da underground parçaları. Bunları paylaşmama nedeni görüşlerinin, arkadaşlıklarının değişmesi. "Paylaşmadığı" dediğiniz bazı albümlerin enstrümantalleri var çünkü.Onun paylaşmadığı bazı müzikler var onlarda zaten Spotify'da da yok.
Üretici markete parayla veriyor işte, sorun o. Bu tarz korsan dinleme servisleri, başka bir platformdan müziği "ripliyorlar."Birisinde üretici markete veriyor ve ben bu marketten satın almaya zorlanıyorum o çikolatayı. Diğerinde ise üretici markete çikolatayı veriyor, ben de oradan bedavaya alıyorum.
Telefon uygulamasından bahsediyorsanız doğru, berbattır.Hem benim dediğim mesele spotify'ın para istemesi değil. Ücretsiz versiyonun ciddi anlamda saçma olması.
Onun sebebi zaten servisi insanların denemesi için.İstediğim şarkıyı dinleyemediğim bir şarkı uygulamasından bahsediyoruz. Böyle olacağına direkt ücretsiz yok kardeşim satın al desin. O zaman ses etmem.
Neyse hocam, konuyu fazla dağıtmayalım. Yaptığınız şeyi desteklemiyorum; ancak fikrimi söylemekten başka diyebileceğim bir şey yok. İyi dinlemeler.