MONY

Çalışkan
Sohbet konusu açmak istedim. En iyi özellikleriniz ve bunun yanında gelen dezavantajınız nedir?

Çok iyi bir dikkat ve odaklanma yeteneğim var, eksi tarafı sadece ilgimi çeken konularda işe yarıyor :D

Sohbet konusu açmak istedim. En iyi özellikleriniz ve bunun yanında gelen dezavantajınız nedir?

Çok iyi bir dikkat ve odaklanma yeteneğim var, eksi tarafı sadece ilgimi çeken konularda işe yarıyor :D
Zor durumlara karşı dirençli olabilmek

Beraberinde deli gibi şanssız olup tüm hastalıklara yakalanmak

Empati. Normal gibi duruyor ama nedense çevremdeki insanlarda yok. Bu nedenle üzgün insanlara olağandan daha duygusal yaklaşıyorum. Ek olarak TMP oynarken olan kazlardan kaçabilmek :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Zor durumlara karşı dirençli olabilmek.

beraberinde deli gibi şanssız olup tüm hastalıklara yakalanmak

Güzel yetenek hocam bol şanslar dilerim.

Empati. Normal gibi duruyor ama nedense çevremdeki insanlarda yok. Bu nedenle üzgün insanlara olağandan daha duygusal yaklaşıyorum. Ek olarak TMP oynarken olan kazlardan kaçabilmek :D
Empati ve beraberinde iyi niyet güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şeyi aşırı takıntı haline getirip normal performansımın kat kat üstüne çıkabiliyorum.