Detaylar
Kim cevapladı?SadeceZinzap
Uzman
Roblox'taki Guerra de Torres oyunundaki her maçı kazanabilmem. Gerçek hayatta ise güzel dans edebilmem.
Ethem Efe
Üstün
Zor durumlara karşı dirençli olabilmekSohbet konusu açmak istedim. En iyi özellikleriniz ve bunun yanında gelen dezavantajınız nedir?
Çok iyi bir dikkat ve odaklanma yeteneğim var, eksi tarafı sadece ilgimi çeken konularda işe yarıyor![]()
Beraberinde deli gibi şanssız olup tüm hastalıklara yakalanmak
Empati. Normal gibi duruyor ama nedense çevremdeki insanlarda yok. Bu nedenle üzgün insanlara olağandan daha duygusal yaklaşıyorum. Ek olarak TMP oynarken olan kazlardan kaçabilmekSohbet konusu açmak istedim. En iyi özellikleriniz ve bunun yanında gelen dezavantajınız nedir?
Çok iyi bir dikkat ve odaklanma yeteneğim var, eksi tarafı sadece ilgimi çeken konularda işe yarıyor![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Zor durumlara karşı dirençli olabilmek.
beraberinde deli gibi şanssız olup tüm hastalıklara yakalanmak
Güzel yetenek hocam bol şanslar dilerim.
Empati ve beraberinde iyi niyet güzel.Empati. Normal gibi duruyor ama nedense çevremdeki insanlarda yok. Bu nedenle üzgün insanlara olağandan daha duygusal yaklaşıyorum. Ek olarak TMP oynarken olan kazlardan kaçabilmek![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Bir şeyi aşırı takıntı haline getirip normal performansımın kat kat üstüne çıkabiliyorum.
Her durumda rasyonel kararlar verebilmek, eksi yönü duygularımı bastırmam.
0xraptoRwave
Üstün
Sorumluluk bilincimin yüksek olduğunu düşünüyorum, istikrarı da buna dahil ediyorum.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-