En iyi Pringles hangisidir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emirhan Abalı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 265
Arkadaşlar ayda yılda bir Pringles deneyesim tuttu xD daha önce Pringles'ın çakmasını deneyip beğenmemiştim ama Pringles'ı merak ettim hangi çeşidi önerirsiniz?

Edit: Pringles Türkiye'den çekilmiş normalde hiç yüzüne bakmadığımdan haberim şimdi oldu alternatifleri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeşilli bir de original Pringles mükemmeldir Master patota tatlılık geliyor bir anda faka Türkiye'den çekildiği için karaborsada var anca oda 200 veya 270 gibi fahiş fiyatlara satıyorlar.

Yeşilli olan. Ekşi kremalı ve soğanlı olan.

Eki Görüntüle 160391

Çekilmeden önce son aylarda almıştım, şu an günümüzde boykot enflasyon dolar gazze derken arada kaynadı gitti oysa daha hiçbir Müslüman ülkeden böyle paranın hakkını veren cips çıkmadı. Yerken yağlı hissettirmiyor veya sağlıksız, aroması zaten gerçekte yapsan tutturamazsınız...

Çekilmeden önce son aylarda almıştım, şu an günümüzde boykot enflasyon dolar gazze derken arada kaynadı gitti oysa daha hiçbir müslüman ülkeden böyle paranın hakkını veren cips çıkmadı.
Normalde çok cips sevmiyorum ve tüketmiyorum. Ama Pringles bi başka be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…