dixtuel Uzman Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 265 Çözümler 3 Beğeniler 65 16 Şubat 2025 #1 Merhaba, 100Mbps fiber internetim var. Güncel olarak Steam Link kullanıyorum fakat son zamanlarda çok fazla alternatif görmeye başladım. Bildiğiniz diğer iyi remote play uygulamaları neler ve hangisini önerirsiniz?
Merhaba, 100Mbps fiber internetim var. Güncel olarak Steam Link kullanıyorum fakat son zamanlarda çok fazla alternatif görmeye başladım. Bildiğiniz diğer iyi remote play uygulamaları neler ve hangisini önerirsiniz?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.079 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.773 Yer İstanbul 16 Şubat 2025 #2 En iyilerden birisi Razer PC Remote Play.
KS KS dixtuel Uzman Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 265 Çözümler 3 Beğeniler 65 16 Şubat 2025 #3 Recep Baltaş dedi: En iyilerden birisi Razer PC remote play. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam indiriyorum şimdi telefona. Hocam PC'ye indirme linkini direkt atabilme şansınız var mı? Sitesinden indirmeye çalıştığımda App Store yönlendirmesi yapıyorda.
Recep Baltaş dedi: En iyilerden birisi Razer PC remote play. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam indiriyorum şimdi telefona. Hocam PC'ye indirme linkini direkt atabilme şansınız var mı? Sitesinden indirmeye çalıştığımda App Store yönlendirmesi yapıyorda.