En iyi RPG oyun mu? Yoksa çok mu abartılıyor? Günün sorusu: Witcher 3

Bu arada CP2077 de sıfır bir evren değil hocam. Cp masaüstü oyunu onu alıp PC oyunu yapmışlar bilgiye yeni denk geldim.

Adamlar bu işi çok iyi yapıyor bir evreni oyuna uyarlama işinde cidden başarılılar, o yüzden sıfır evren kursunlar gibi bir diretmem ya da düşüncem hiç olmadı.

Oyun kötü değil ama Enis Şerison başta hayranları "bir şeyini" çıkarmış durumda. O da oynamayan kişilerde bile istemsiz nefrete sebep olabiliyor. Ölçülü övme ya da ölçülü gömme yok bizde. Öveceksek dünyanın en iyisi, gömeceksek cehennemin dibine kadar yolu var muamelesi çekiyoruz. Bi ara bu fanlar yüzünden gayet sevdiğim witcher serisinden nefret etme noktasına gelmiştim. Oyunun eksiğini söylüyosun linç gırla. O dönem oyunun ilk çıktığı zamanlar yani, 1-2 seviye düşük görevdeki düşmandan exp gelmiyordu 1-2 seviye yüksek görevdeki düşmanlarda canına okuyordu. Öyle saçma bi durum vardı v1.0 v1.1 zamanları ve ilaveten optide sorunluydu. Şimdi düzeldi tabi o yüzden ilk çıktığı gibi bir oyunu oynamayı o dönem bıraktım ben. Belli başlı seriler dışında bulaşmam. Bugün açar oynar mıyım? Kesinlikle Evet. Ama elden ring, sekiro gibi çok iyi oynanışı olan oyunlardan hemen sonra değil. Atıyorum AC bitirdim W3 yaparım ama Dark Souls 3 bitirim W3 yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…