Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Herkese selam. Fitnessa başladım ve YouTube'daki programlar dışında elimde program yok. Beslenmede her şeyi gözkararı yapıyorum henüz başlayalı 10 gün oldu sanırım 1 kg verdim. Şu an 138 kg, 182 boya sahibim. Online koçluk fiyatlarına baktım bana pahalı geldi. Bir işte çalışmıyorum ve beslenmeyi anca hallediyorum. Google'da birkaç tane beslenme ve hareket yazan site gördüm, Online koçluğa göre daha uyguna geliyor sanırım onlar.
Bunlardan birini satın alırsam ek olarak yazılan hareketleri nasıl yapıldığını göstermesini isterim. Yardımcı olacaklar için teşekkürler
Herkese selam. Fitnessa başladım ve YouTube'daki programlar dışında elimde program yok. Beslenmede her şeyi gözkararı yapıyorum henüz başlayalı 10 gün oldu sanırım 1 kg verdim. Şu an 138 kg, 182 boya sahibim. Online koçluk fiyatlarına baktım bana pahalı geldi. Bir işte çalışmıyorum ve beslenmeyi anca hallediyorum. Google'da birkaç tane beslenme ve hareket yazan site gördüm, Online koçluğa göre daha uyguna geliyor sanırım onlar.
Bunlardan birini satın alırsam ek olarak yazılan hareketleri nasıl yapıldığını göstermesini isterim. Yardımcı olacaklar için teşekkürler
Hocam öncelikle merhabalar. Fityemek sayfasını takip etmenizi öneririm öncelikle Fit Tarifler e-kitabı çok beğeniliyor. Ücretsiz olarak şöyle bir playlist önerebilirim antrenman hareketleri için (Antrenman Listesi). Hareketleri nasıl yapacağınızı öğrenmek için de Ağırsağlam'ın uygulamasını, FitnessProgramer sitesini ve exrx.net sitesini önerebilirim. Ancak derseniz ki bir sistem alıp oradan devam edeyim, elinizde ekipmanlar varsa Fityemek SuperHero antrenman programı beğenilmişti. Dilerseniz ona bakabilirsiniz. Ayrıca antrenman kaydı ve takipleriniz için Hevy uygulamasını şiddetle tavsiye ederim.