Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
TR_by'ın yaptığı sistemlerden birisini indirmek var aklımda ama hangisini indirsem vesaire bilmiyorum.
25H2 IOT LTSC ya da 25H2 Pro'sunu indir... Memnun kalacağını düşünüyorum. Diğer türlü uğraşırsın.
demjr 77
Yetkin
Hocam, en son Pro sürümünü çıkarttığı için onu kullanmayı düşünüyorum ama IOT LTSC daha stabil geliyor bana Windows sürümü olarak.25H2 IOT LTSC ya da 25H2 Pro'sunu indir... Memnun kalacağını düşünüyorum. Diğer türlü uğraşırsın.
- Makaleler
- 1
Hocam, en son Pro sürümünü çıkarttığı için onu kullanmayı düşünüyorum ama IOT LTSC daha stabil geliyor bana Windows sürümü olarak.
İkisi de sorunsuz ve güvenilir... Tavsiye ederim. Rufus ile yazdırırken seçeneklere tik atma, kurulum sonrası 10 saniye bekleyip restart at. 60 işlem düşer.
Etkinleştirme için Mass var klasörde, Offline metoddur. Online istersen komutu var... HWID olmalı LTSC.
TR_by'ın yaptığı sistemlerden birisini indirmek var aklımda ama hangisini indirsem vesaire bilmiyorum.
Tnctr sayfasında modlamada neler yaptıgını belirtiyor, kendine uygun olanı indir.
Sorun olursa yazarsın cevaplar.
Yavastan kendin de ogrenmeye baslarsın yavastan, zevkli iş.
Şablonları oturtunca, artık kendine gore modlamak 15dk surmez.
demjr 77
Yetkin
Hocam, Pro ve IOT LTSC sürümü var ama hangisi daha stabil ve iyi onu tam bilmiyorum.Tnctr sayfasında modlamada neler yaptıgını belirtiyor, kendine uygun olanı indir.
Sorun olursa yazarsın cevaplar.
Yavastan kendin de ogrenmeye baslarsın yavastan, zevkli iş.
Şablonları oturtunca, artık kendine gore modlamak 15dk surmez.
Yeni konular
-
-
-
Cyberpunk 2077'yi İngilizce dilinde oynarken oyunu anlamak için ne yapmalı?
- RamKokusuSeven
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
DLSS, FSR, XeSS, FG gibi teknolojiler daha güçsüz ekran kartlarının mı üretimine sebep oluyor?
- LeoTheLinuxEnthusiast6610
-
-