demjr 77

Yetkin
TR_by'ın yaptığı sistemlerden birisini indirmek var aklımda ama hangisini indirsem vesaire bilmiyorum.

Hocam, en son Pro sürümünü çıkarttığı için onu kullanmayı düşünüyorum ama IOT LTSC daha stabil geliyor bana Windows sürümü olarak.

İkisi de sorunsuz ve güvenilir... Tavsiye ederim. Rufus ile yazdırırken seçeneklere tik atma, kurulum sonrası 10 saniye bekleyip restart at. 60 işlem düşer.

Etkinleştirme için Mass var klasörde, Offline metoddur. Online istersen komutu var... HWID olmalı LTSC.

TR_by'ın yaptığı sistemlerden birisini indirmek var aklımda ama hangisini indirsem vesaire bilmiyorum.

Tnctr sayfasında modlamada neler yaptıgını belirtiyor, kendine uygun olanı indir.
Sorun olursa yazarsın cevaplar.
Yavastan kendin de ogrenmeye baslarsın yavastan, zevkli iş.
Şablonları oturtunca, artık kendine gore modlamak 15dk surmez.

Tnctr sayfasında modlamada neler yaptıgını belirtiyor, kendine uygun olanı indir.
Sorun olursa yazarsın cevaplar.
Yavastan kendin de ogrenmeye baslarsın yavastan, zevkli iş.
Şablonları oturtunca, artık kendine gore modlamak 15dk surmez.
Hocam, Pro ve IOT LTSC sürümü var ama hangisi daha stabil ve iyi onu tam bilmiyorum.

Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Siz modlanmış İSO konusunda baya tecrübelisiniz.

LTSClere ısınamadım, magaza vs yuklemede sorun olabiliyor.
Ben normal surum her zaman tercihimdir.
Dusuk sistemse LTSC kurulabilinir ama guncele gereksiz.

Haze'nin Win11 Perf. denediniz mi? Güncellemiş tekrar... Orada update yapılamıyor, kurtarma ekranı düşüyor... TR_by devre dışı bırakmış defender, Haze komple silik diye biliyorum...