Bildiğim en kısa yol klavye sertifikası alıp katip olmak. Adalet bakanlığının alım yapacağı falan yok böyle giderse. 2 senedir erteleyip duruyorlar iyice sinirlerim bozuldu. Hemen en kısa yoldan nasıl memur olabilirim? KPSS puanım 74.
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
74 puanla memur olmayı unutabilirsin bence.
Bir şey bilmediğini kanıtladığın için teşekkürler, iyi günler diliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
İtachi Uchiha
Yetkin
İyi günler. Bu puanla memur olursan tekrardan yazabilirsin.Bir şey bilmediğini kanıtladığın için teşekkürler iyi günler diliyorum.
İyi günler. Bu puanla memur olursan tekrardan yazabilirsin.
Büyük bir zevkle yazacağımdan emin olabilirsin. Katiplikte şart 70 almış olmak.
HayattYordu
Uzman
74 puan iyi bir puan. Çoğu memurluk işi için alt sınır 65 puan olarak gösteriliyor.
Lise KPSS ile atanacaksan maksimum puanı alıp atanmayı bekleyeceksin. Son zamanlarda ve görünene göre bundan sonra da atamalar az gidecek bir süre.
- Makaleler
- 3
Rakibinin bunlar olduğunu bildiğin halde, sınırın 70 puan olduğunu bildiğin halde 74'e iyi puan diyorsan şansın yok maalesef. Keşke olsa.
Daha çok çalış. Puan yüksek olursa şansın olur yine.
Rakibinin bunlar olduğunu bildiğin halde, sınırın 70 puan olduğunu bildiğin halde 74'e iyi puan diyorsan şansın yok maalesef. Keşke olsa.
puanı çok olan atanacak diye bir kural yok adalet bakanlığında. senin puanın başvuruya yetiyorsa puanın hiç önemi kalmıyor. bu diğer yerlerde çok önemli bende biliyorum ama ben katiplik için bahsediyorum. 70 aldıysan tamam. bundan sonra klavye sınavı ve mülakat önemli oluyor. 100 alan da aynı 70 alan da.
74 iyi bir puan değil bunun farkındayım ama başvuru yapmak için yeterli. Onun için bu puanla atanamazsın gibi bir durum yok.
- Makaleler
- 3
O zaman yavaştan başka şansları değerlendirmeye başla en iyisi. Benim kuzen öğretmenlik mezunu, 4 yıldır atama bekliyor, KPSS'ye giriyor. O bir umudu beklerken hayat geçip gitmesin.