Detaylar
Kim cevapladı?sndwchmaker
Yetkin
Vakıf Taşdelen. Arıtma taktırmadan önce ondan damacana ile içerdim. Tabii bu 5-6 sene falan önceydi o yüzden şu anda nasıldır bilemem. Tadı arıtmadan sonra en iyi olan sudur bence ayrıca.
Merhaba, mahalle sucusunu kullanıyoruz fakat bu suya alıştıktan sonra başka bir su içtiğimizde tadı farklı geliyor. İşlenmiş su olduğunu biliyoruz. Sizce en iyi ve sağlıklı su hangisi?
Hamidiye.
Çarşışamillerekarşı
Uzman
Arıtılmış su bence.Merhabalar, mahalle sucusunu kullanıyoruz fakat bu suya alıştıktan sonra başka bir su içtiğimizde tadı farklı geliyor. İşlenmiş su olduğunu biliyoruz. Sizce en iyi ve sağlıklı su hangisi?
Saka bence.Merhabalar, mahalle sucusunu kullanıyoruz fakat bu suya alıştıktan sonra başka bir su içtiğimizde tadı farklı geliyor. İşlenmiş su olduğunu biliyoruz. Sizce en iyi ve sağlıklı su hangisi?
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
CarrefourSA suyu güzel. Seviyorum ben.Merhabalar, mahalle sucusunu kullanıyoruz fakat bu suya alıştıktan sonra başka bir su içtiğimizde tadı farklı geliyor. İşlenmiş su olduğunu biliyoruz. Sizce en iyi ve sağlıklı su hangisi?
Eskişehir'e gittiğimde Kalabak içiyorum. Harbi güzel oluyor o sıcakta buz gibi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-