487

Uzman
Makaleler
2
Evet arkadaşlar sizlere en az phonk kadar popüler olduğunu düşündüğüm ve sevdiğim hardwave şarkıların bir kısmını paylaşacağım.
Aslında hardwave-wave müzik türü Türkiye'de phonk kadar değer görmesede ben elimden geldiğimce herkese önermeye çalışıyorum.

Hardwave nedir?

Hardwave: Hardstyle, hard trance ve hard house unsurlarını birleştiren bir elektronik müzik türüdür.
Buradan daha detaylı araştırabilirsiniz: Hardwave artists, songs, albums, playlists and listeners – volt.fm

Keyifli dinlemeler.

Son düzenleme:
Tam bu tarz olmasa da ben Crystal Castles dinliyorum. Bu tarz hiç benlik değil ama CC nedense hoşuma gidiyor. Çok eskilerden beri dinlerim ama son zamanlarda her edite Kerosene koyup soğuttular.
Bir ara o tarz müzik önerisinde de bulunabilir misiniz?

Tam bu tarz olmasa da ben Crystal castles dinliyorum. Bu tarz hiç benlik değil ama CC nedense hoşuma gidiyor. Çok eskilerden beri dinlerim ama son zamanlarda her edite kerosene koyup soğuttular.
Bir ara o tarz müzik önerisinde de bulunabilir misiniz?
O tarzlar fena değil de. Fazla müzik yok ortada bildiğim. Sleepwalker var akiaura.
Bir de bunlar var uyuyor mu tam emin değilim.
CC benzeri arattığımda alternatif var göz atabilirsin.

Son düzenleme:
@487 bunlara bakmıştım ama hoşuma gitmemişti. Sanırım ben sadece CC seviyorum. Guns N' Roses dan sonra dağılmasına üzüldüğüm grup bu olsa gerek. Garip bir tarzı var yani neyini sevdiğimi de anlatamıyorum. Elinize sağlık hocam.

@487 bunlara bakmıştım ama hoşuma gitmemişti. Sanırım ben sadece CC seviyorum. Guns n' rosesdan sonra dağılmasına üzüldüğüm grup bu olsa gerek. Garip bir tarzı var yani neyini sevdiğimi de anlatamıyorum. Elinize sağlık hocam.
Bu arada bu tarz müziklere denk geliyorum YT Music'de. Witch House olarak geçiyor türü.

@Algos

Son düzenleme: