Orijinal dışında sadece "LineageOS" biliyorum ama hiç bilgi sahibi değilim. Galaxy A10 aşırı kasıyordu ve LineageOS yükledim ve aşırı hızlandı! Ben bu kadar fark edeceğini sanmıyordum sadece paylaşmak istedim root ve rom işlerini 2 3 defa yaptım ama sizin kadar bilgili değilim ^^

Pixel'in saf Android arayüzü de mükemmel, saf Google deneyimi yaşatıyor ayrıca gayet optimize çalışıyor.

Ben Stock ROM'dan satmıştım ama Custom ROM'da bence en iyi ikili EvolutionX ve LineageOS.

Ben bu kadar fark edeceğini sanmıyordum sadece paylaşmak istedim root ve rom işlerini 2 3 defa yaptım ama sizin kadar bilgili değilim ^^
Hocam A10'da OrangeFox ile mi yaptın yoksa TWRP ile mi? Ben Samsung A10s'te TWRP ile kurmayı denediğimde sıkıntısız kuruyor ama telefon kapanıp açılınca dizin boş gözüküyor.

Hangi Android arayüzlerini seviyorsunuz?

En sevdiğiniz 2 tane Android arayüzü nedir, neden favorinizde?

Benim favorilerim HyperOS ve One UI. Çünkü HyperOS bana göre en işlevsel arayüzlerden biri, bazen küçük buglar olsa da görsel efektler, özellikler ve animasyonlar açısından da çok üstün. One UI ise optimizasyon, animasyon, görsel efektler açısından gayet iyi ayrıca aşırı kaliteli bir duruşu var.

Peki sizin en sevdiğiniz 2 Android arayüzü nedir?

HyperOS ve ColorOS HyperOS iOS a çok benziyor ve sana o App drawer(uygulama çekmecesi)ni kaldırmıyor depth wallpaper falan var AI var(Gemini'den çalma olsa bile) ColorOS ise çok güzel animasyonları var ama ona rağmen çok minimal.

Pixel'in saf Android arayüzü de mükemmel, saf Google deneyimi yaşatıyor ayrıca gayet optimize çalışıyor.

Ben stock ROM'dan satmıştım ama Custom ROM'da bence en iyi ikili Evolution X ve LineageOS.

Hocam A10'da OrangeFox ile mi yaptın yoksa TWRP ile mi? Ben Samsung A10S'te TWRP ile kurmayı denediğimde sıkıntısız kuruyor ama telefon kapanıp açılınca dizin boş gözüküyor.

Can kardeşim geri dönüşün için teşekkür ederim ^^ telefonunuz Galaxy A10 ise size yardımcı olmak adına telefonu bulup sürümü yazabilirim ^^ ancak sanırım TWRP ve Odin kullanmıştım yani OrangeFox diye bir şeyi hatırlamıyorum. Size seve seve sürümü söylerim ancak telefonu bulmam lazım çok zor değil sanırım depoda.

Can kardeşim geri dönüşün için teşekkür ederim ^^ telefonunuz Galaxy A10 ise size yardımcı olmak adına telefonu bulup sürümü yazabilirim ^^ ancak sanırım TWRP ve Odin kullanmıştım yani OrangeFox diye bir şeyi hatırlamıyorum. Size seve seve sürümü söylerim ancak telefonu bulmam lazım çok zor değil sanırım depoda.
A10s modeli hocam benim cihaz, zaten kendimi eğitmek amacıyla birçok eski cihaz alıp yazılım atıyorum ama A10s'e atamadım bir türlü.

A10s modeli hocam benim cihaz, zaten kendimi eğitmek amacıyla birçok eski cihaz alıp yazılım atıyorum ama A10S'e atamadım bir türlü.

Benim cihaz SM-A105F sanırım buydu. Bir site vardı orada çoğu şeyler bulunuyordu tabii ChatGPT'den de yardım alarak yaptım. Telefon gidici olduğu için risk almaktan korkmadım ve yapınca şaşkına döndüm sanırım yeni telefon icat ettim diye düşündüm :love: