Samsung ve Google Pixel. Pixel telefonların kayıt sorunu olmasa anında alırdım, ancak çok saçma sapan sıkıntılar yaşatıyor Türkiye'de.
10 aydır Pixel 7 kullanıyorum. Kayıt öncesinde de sonrasında da bir sorun yaşatmadı. Ne gibi sıkıntıları kastettin?

10 aydır Pixel 7 kullanıyorum. Kayıt öncesinde de sonrasında da bir sorun yaşatmadı. Ne gibi sıkıntıları kastettin?

Başka bir forumda gezinirken biri Pixel telefonlar hakkında "Sadece yılın ilk 6 ayında hattı açık kalıyor, sonrasında hat kapalı kalıyor." Demişti. Bende uğraşmak istemediğim için almamıştım.

Başka bir forumda gezinirken biri Pixel telefonlar hakkında "Sadece yılın ilk 6 ayında hattı açık kalıyor, sonrasında hat kapalı kalıyor." Demişti. Bende uğraşmak istemediğim için almamıştım.
O durum yurtdışından alınan her telefon için geçerli. IMEI kaydını yaptıktan sonra normal kullanıyorsunuz.

O durum yurt dışından alınan her telefon için geçerli. IMEI kaydını yaptıktan sonra normal kullanıyorsunuz.

Yaz gelir gelmez direkt olarak alacağım o zaman hocam. Sakıncası yoksa birkaç soru sormak istiyorum. Sahibinden üzerinden almak mantıklı mı? Bir de hangi modeli önerirsiniz?