Detaylar
Kim cevapladı?10 aydır Pixel 7 kullanıyorum. Kayıt öncesinde de sonrasında da bir sorun yaşatmadı. Ne gibi sıkıntıları kastettin?Samsung ve Google Pixel. Pixel telefonların kayıt sorunu olmasa anında alırdım, ancak çok saçma sapan sıkıntılar yaşatıyor Türkiye'de.
- Makaleler
- 1
Selam dostlar, iyi sosyaller;
En sevdiğiniz Android markası nedir? Sizce ne gibi artıları ve eksikleri var?
Ben başlıyorum;
Samsung.
OnePlus.
Xiaomi.
OnePlus.
10 aydır Pixel 7 kullanıyorum. Kayıt öncesinde de sonrasında da bir sorun yaşatmadı. Ne gibi sıkıntıları kastettin?
Başka bir forumda gezinirken biri Pixel telefonlar hakkında "Sadece yılın ilk 6 ayında hattı açık kalıyor, sonrasında hat kapalı kalıyor." Demişti. Bende uğraşmak istemediğim için almamıştım.
O durum yurtdışından alınan her telefon için geçerli. IMEI kaydını yaptıktan sonra normal kullanıyorsunuz.Başka bir forumda gezinirken biri Pixel telefonlar hakkında "Sadece yılın ilk 6 ayında hattı açık kalıyor, sonrasında hat kapalı kalıyor." Demişti. Bende uğraşmak istemediğim için almamıştım.
Pixel
O durum yurt dışından alınan her telefon için geçerli. IMEI kaydını yaptıktan sonra normal kullanıyorsunuz.
Yaz gelir gelmez direkt olarak alacağım o zaman hocam. Sakıncası yoksa birkaç soru sormak istiyorum. Sahibinden üzerinden almak mantıklı mı? Bir de hangi modeli önerirsiniz?