Sifirr

Üyecik
IMG_6271.webp

Özellikle oyun oynarken elime bir şey bulaşmasını sevmiyorum. Sırf bu yüzden de bisküvileri tercih ediyorum. Çikolatanın tadı ayrı oluyor tabii, bu yüzden ikisini bir arada birleştiren bu tarz çikolatalara bayılıyorum.

Elime bulaşmasının önemi yoksa da şu:

IMG_6272.webp

Not: Elime bulaşmıyor çünkü bisküvi kısmından tutuyorum.

Sizin en sevdiğiniz atıştırmalıklar nedir?

Çikolata türevleri ve kuruyemiş olabilir. Özellikle konuda attığınız Milka çikolataya sardım bu aralar. Epey şekerli ama lezzetli.

Genelde bitter yiyorum ama çikolatayı. Hem seviyorum hem diğer çikolatalara nazaran daha sağlıklı.

Eki Görüntüle 256044

Özellikle oyun oynarken elime bir şey bulaşmasını sevmiyorum. Sırf bu yüzden de bisküvileri tercih ediyorum. Çikolatanın tadı ayrı oluyor tabii, bu yüzden ikisini bir arada birleştiren bu tarz çikolatalara bayılıyorum.

Elime bulaşmasının önemi yoksa da şu:

Eki Görüntüle 256045

Not: Elime bulaşmıyor çünkü bisküvi kısmından tutuyorum.

Sizin en sevdiğiniz atıştırmalıklar nedir?
Pringles orijinal, yoğurtlu çilekli herhangi bir çikolata. Özellikle Schogetten. Salatalık ve domates. Badem, çok var daha aklıma gelmeyen. Ama Pringles orijinal en iyisi falan ya.

Çerez, Pringles orjinal-BBQ, turuncu ve yeşil paketli Doritos, Patos Rolls, Milka fındıklı - üzümlü fındıklı alırım genelde.
Canım çekerse patatesli börek, ağlayan pasta, tiramusu, trileçe(çilek soslu iyi gidiyor) falan da yapıyorum.

Ayak kokulu Doritos yemesi güzel, kokusunu sevmesem de tadı ayrı güzel oluyor. Özellikle yanına yoğurt çeşnili bir sos varsa efsane. Çikolata olarak Laviva ve Nutter Antep fıstıklı arada yerim. Genel ağırlık kuruyemiş tüketiyorum, daha sağlıklı. Cips gibi şeyler bayıyor sonra.