En sevdiğiniz Gaming Laptop markası nedir?

• Oy verenlerin toplamı
    57
DELL Alienware diyen cıkmadı, kullanan var mı acaba?
Bende var, içinde GTX 980 ve i7 4890HQ olan 10 yaşına girecek bir model.
Malzeme ve soğutma kalitesi olarak daha iyi bir cihaz deneyimlemedim, çoğu laptop yanında oyuncak gibi kalıyor.
WhatsApp Image 2024-11-14 at 20.51.44.webp
WhatsApp Image 2024-11-14 at 20.50.23.webp

Genel segmentte her yerde kalite olarak Lenovo'yu çok beğeniyorum. Legion serisi LOQ serisi olsun Thinkpad olsun YOGA serisi olsun her konuda kaliteli işlere imza atıyorlar. MSİ Üst segmentte kaliteli laptoplar yapıyor ama giriş segmenti çok zayıf. ASUS Zephyrus serisini çok beğeniyorum. Alienware modeli de yurtdışında çok sevilen bir model o da kaliteli işlere imza atıyor ama giriş segmenti sorunlu cihazlara sahip. Acer F/P olarak iyi işlere imza atıyor. HP sevmem ama ülkemize çok fazla stok ile uygun fiyatlarla geliyor mecbur öneriyoruz. Gigabyte laptopları da genel olarak iyi ama ülkemize stok gelmiyor. Her modelin kendine göre eksisi var bana kalırsa sıralama yapamam ama şöyle kafamın estiğine göre sıralama yaparsam.
LOQ serisini Legion'a dahil ediyorum, hem üstünde Legion ibaresi de taşıyor. Gigabyte G5 pek önerilmiyordu. Think serisi Lenovo'da zaten yıllarıdır kalitesini belirtiyor. Dediğiniz gibi ben de aklıma gelen modellerce yaptım.

LOQ serisini Legion'a dahil ediyorum, hem üstünde Legion ibaresi de taşıyor. Gigabyte G5 pek önerilmiyordu. Think serisi Lenovo'da zaten yıllarıdır kalitesini belirtiyor. Dediğiniz gibi ben de aklıma gelen modellerce yaptım.
İyi yaptınız hocam Gigabyte AORUS serisiyle toparladı. G5 bende önermem mesela Cyborg veya Thin'de kötü. Zaten Lenovo hariç çoğunun yeri nerden hangi modele baktığına göre değişiyor hocam ya. Markacılık pek sevmem o yüzden.

Anket güzel ama fiyat bandı belirsiz olduğu için zorlandım...
Alt segmentte 1-2 sene önce Acer'di.
Şu anda Lenovo LOQ ve HPV16 var. Nitro 5 bunların gerisine düştü. Nitro 16 ların fiyatı fazla.

Üst segmentte MSI ve Dell markalarını seviyorum.