Sıralama yapmayacağım rastgele yazacağım(sanki çok oynamışım gibi):
-RDR
-GTA 5
-GTA San Andreas.
-NFS MW.
-Minecraft
-CS2
-AC Chronicles China.
-Stray
-Anomaly Agent.
-Hitman Absolution.

Benim gönlümün en derinlerinde yatan, ne zaman ismini görsem mutlu olduğum, ortamda muhabbeti dönünce "aha bu arkadaş bilir." onu diyebileceğim en iyi oyunum;

Portal 2

Liste şöyle devam eder;

• Half Life 2 ve serinin diğer oyunları.
  • Assasin's Creed 2 | Odssey | Valhalla | Origins.
  • Minecraft.
  • Elder Scrolls Skyrim V.
  • Titanfall 2.
  • GTA San Andreas. (PS3 Portu)
  • Zombi Rock. :')

1. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
  2. Silent Hill 2
  3. Mother 3
  4. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
  5. The Legend of Zelda: Majora's Mask
  6. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
  7. Half-Life 2
  8. Final Fantasy VII
  9. Super Mario World
  10. Pokémon HeartGold Version

Persona 3 FES,
Jeanne d'Arc,
Phantom Dust,
Half-Life,
GTA: LCS,
Silent Hill 2,
Crisis Core FF7,
Ni No Kuni,
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy,
SMT: Devil Survivor.

Saheser diyebilecegim turden cok iyi oyunlar hepsi.
Silent Hill 2 ve HF hariç bildiğim oyun yok :D Doğrudur yine genel olarak güzel oyunlardır. Lakin genellikle Persona 5 falan oynuyorlar ve seviyorlar. Siz oynadınız mı hiç?

Sıralama yapmayacağım rastgele yazacağım(sanki çok oynamışım gibi):
-RDR
-GTA 5
-GTA San Andreas.
-NFS MW.
-Minecraft
-CS2
-AC Chronicles China.
-Stray
-Anomaly Agent.
-Hitman Absolution.
Ah be bende de Minecraft olurdu da nedense MC'de bir kitle var. 1 hafta oyuna girer 1 yıl oyuna girmez sonra. Bende o kitledenim. Öyle ola ola oyun hakkında çoğu şeyi unuttum. Güzel listeymiş özellikle Anomaly Agent ayrı bir dikkatimi çekmedi değil :D

Benim gönlümün en derinlerinde yatan, ne zaman ismini görsem mutlu olduğum, ortamda muhabbeti dönünce "aha bu arkadaş bilir." onu diyebileceğim en iyi oyunum;

Portal 2

Liste şöyle devam eder;

• Half Life 2 ve serinin diğer oyunları.
  • Assasin's Creed 2 | Odssey | Valhalla | Origins.
  • Minecraft.
  • Elder Scrolls Skyrim V.
  • Titanfall 2.
  • GTA San Andreas. (PS3 Portu)
  • Zombi Rock. :')
Portal serisi neymiş böyle ya. Normalde bulmaca oyunları hiç bu kadar sevilmez de Portal serisi bir farklı. HF serisine umarım bir gün bende başlarım. Eskiden CS 1.6 oynayan birisi olarak o eski Valve oyunlarının ambiyansını seviyorum.

Silent Hill 2 ve HF hariç bildiğim oyun yok :D Doğrudur yine genel olarak güzel oyunlardır. Lakin genellikle Persona 5 falan oynuyorlar ve seviyorlar. Siz oynadınız mı hiç?
Persona 5 kotu bir oyun. Eski SMT soyu ile alakasi yok. Persona bir SMT spin-off'u ve Persona 5 bunu unutuyor. Persona ile alakasiz, felsefe bulundurmayan, fazla dusunmeniz gerekmeyen basit ve tek duze bir oyun. Sevmiyorum. O yuzden Persona 2 oynayin. 👍

Persona 5 kotu bir oyun. Eski SMT soyu ile alakasi yok. Persona bir SMT spin-off'u ve Persona 5 bunu unutuyor. Persona ile alakasiz, felsefe bulundurmayan, fazla dusunmeniz gerekmeyen basit ve tek duze bir oyun. Sevmiyorum. O yuzden Persona 2 oynayin. 👍
Yeni oyunlar öyle maalesef. Eski oyunlar >>> çoğu yeni oyun.

Siralamayi rastgele yapacagim.

Gran Turismo
Spider-Man 2
Detroit Become Human
Assetto Corsa
Uncharted
Ghost of Tsushima
Ghost of Yotei
Red Dead Redemption 2
Grand Theft Auto 5
Crew Motorfest
Gran Turismo ve Motorfest demek. Tam benlik tarzlar. Senin gibi konsolum olsaydı kesinlikle ilk oynayacağım oyunlar Gran Turismo olurdu bu arada. Assetto Corsa da buna dahil ama bir türlü mod indirmedim ona doğru düzgün. Öbür oyunlarda zaten hem AAA hem AAA piyasasının en iyilerinden.