Gran Turismo ve Motorfest demek. Tam benlik tarzlar. Senin gibi konsolum olsaydı kesinlikle ilk oynayacağım oyunlar Gran Turismo olurdu bu arada. Assetto Corsa da buna dahil ama bir türlü mod indirmedim ona doğru düzgün. Öbür oyunlarda zaten hem AAA hem AAA piyasasının en iyilerinden.
Sevindim hocam ayni tarzlarda olmamiza :D. Kesinlikle aktif olarak Gran Turismo en iyisi.

God of War 1
God of War 2
God of War 3
God of War 2018
God of War: Ragnarok
God of War Ascension ( Türkçe dublaj )
The Last of Us Part 2
GTA 5
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption & Undead Nightmare

God of War 1
God of War 2
God of War 3
God of War 2018
God of War: Ragnarok
God of War Ascension ( Türkçe dublaj )
The Last of Us Part 2
GTA 5
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption & Undead Nightmare
Vay be :D İskandinav Mitolojisi hayranı gibi bir şeysin herhalde. En azından hoşuna gitmiş olmalı teması. RDR'lerden de hepsini seviyorsun, serilere sadık kalan birisisin anlaşılan. Tek şaşırdığım şey TLOU P1 yerine TLOU P2 sevmen. Hiç oynamadım da nedense insanlar P2'yi P1 kadar sevmiyor.

Vay be :D İskandinav Mitolojisi hayranı gibi bir şeysin herhalde. En azından hoşuna gitmiş olmalı teması. RDR'lerden de hepsini seviyorsun, serilere sadık kalan birisisin anlaşılan. Tek şaşırdığım şey TLOU P1 yerine TLOU P2 sevmen. Hiç oynamadım da nedense insanlar P2'yi P1 kadar sevmiyor.

Aslında tüm God of War seriilerini severim, açıkçası dediğiniz gibi oyunun hayranıyım. Last of Us Part 1'i açıkçası pek sevemedim ama Part 2 bayağı iyiydi. Part 1'de oyunun yarısında oynamayı bırakmıştım baydığı için ama Part 2 baymadı nedense. Herkesin zevki kendine bende Part 1'i sevemedim. :D

Aslında tüm God of War seriilerini severim, açıkçası dediğiniz gibi oyunun hayranıyım. Last of Us Part 1'i açıkçası pek sevemedim ama Part 2 bayağı iyiydi. Part 1'de oyunun yarısında oynamayı bırakmıştım baydığı için ama Part 2 baymadı nedense. Herkesin zevki kendine bende Part 1'i sevemedim. :D
Bende 2'sini alıp "bakalım ben hangisini seveceğim" demek isterdim ama Epic Games'e geçecek zaman bulursam Steam'deki oyunları bitirmekten bende oradan ucuz sepet yapabilirim belki. Zira TLOU serisi çok daha ucuz PC tarafında Epic Games için. Konuya katkın için teşekkürler bu arada.

1) Elden Ring
2) Half Life 2
3) Skyrim
4) Elite Dangerous
5) Tomb Raider Legend
6) Starfield
7) Need for Speed Undergroud 2
8) Need for Speed Carbon
9) GTA Vice City
10) Far Cry 4
Liste yenisinden eskilerine doğru uzanan bir liste, güzelmiş. Elden Ring bile sevdiysen aslında Sekiro, Dark Souls, Lies of P ve başka souls-like oyunları da beklerdim listede. Zira en zoru herhalde Elden Ring. Starfield ise beğenilmemişti, böyle 1000 gezegen ve uzay gemisi kontrol edebilme derken çok daha normal bir oyun olduğunu yazıyorlardı. Starfield gördüğüme şaşırdım gibi, gerçi bende oynamadım da kimse sorsam ya oynamamış ya da önermiyordu.

Liste yenisinden eskilerine doğru uzanan bir liste, güzelmiş. Elden Ring bile sevdiysen aslında Sekiro, Dark Souls, Lies of P ve başka souls-like oyunları da beklerdim listede. Zira en zoru herhalde Elden Ring. Starfield ise beğenilmemişti, böyle 1000 gezegen ve uzay gemisi kontrol edebilme derken çok daha normal bir oyun olduğunu yazıyorlardı. Starfield gördüğüme şaşırdım gibi, gerçi bende oynamadım da kimse sorsam ya oynamamış ya da önermiyordu.
Benim Starfield'tan beklentim çok değildi, Skyrim'in uzay halini bekliyordum ve tam da onu aldım, millet uzay simülasyonu olmasını bekleyince beğenmedi. Biraz da fizik motoru eskiydi ve grafikleri de aşırı iyi değildi ama ben bunları sorun etmedim, çünkü fizik motoru tıpkı grafik gibi son bakacağım şey. Yani fizik motoru aşırı sırıtmıyorsa sorun değil oynarım. Hatta Skyrim'e benzediği için hoşuma da gitti. Benim önceliği hikâyedir, senaryodur. İçeriği beni içine çekiyor mu ona bakıyorum.

Sekiro'yu bitirmedim, güzel oyun ama büyük sabir isteyen bir oyun. O sabir bende olmadığı için sindire sindire oynuyorum. Günde 1 saat falan girip ilerleyebildiğim kadar ilerliyorum. DS serisi de çok iyidir ama tam olarak Elden Ring'ten aldığım tadı alamıyorum, hiçbirini tekrar tekrar oynayamıyorum Elden Ring'teki gibi. Lies of P'yi ise beğenmedim, perry mekaniğini beceremedim, Sekiro gibi yapmaya çalışmışlar ama yapamamışlar. Perry aralığı çok dar ve perryden başka kaçınma yolu yok, mesela bu sene çıkan Khazan'da her iki kaçış tipi de var hem dodge hem perry.